Problémy s rádiem.

Trápí Vás něco na voze?

Re: Problémy s rádiem.

Příspěvekod LUBOBUBO » 11.10.2010 19:13

To vyzerá na zvýšený prechodový odpor vo vetve napájania pre rádio. Pri zapnutí svetiel sa zvýši odber prúdu, tým pádom môže poklesnúť napätie. A ak je vyšší prechod. odpor v napájaní pre rádio, tam môže napätie klesnúť pod hodnotu, kedy sa ti rádio zresetuje. Vyskúšal by som najprv vymeniť poistku pre rádio. Tá môže byť príčinou, resp. môže byť zvýšený odpor na jej kontaktoch v konektore. To je jedna z možností, samozrejme to môže byť 5 iných príčin. :kia: :SK:
LUBOBUBO Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
62500 km @ 6.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod kasin » 11.10.2010 23:07

LUBOBUBO píše:To vyzerá na zvýšený prechodový odpor vo vetve napájania pre rádio. Pri zapnutí svetiel sa zvýši odber prúdu, tým pádom môže poklesnúť napätie. A ak je vyšší prechod. odpor v napájaní pre rádio, tam môže napätie klesnúť pod hodnotu, kedy sa ti rádio zresetuje. Vyskúšal by som najprv vymeniť poistku pre rádio. Tá môže byť príčinou, resp. môže byť zvýšený odpor na jej kontaktoch v konektore. To je jedna z možností, samozrejme to môže byť 5 iných príčin. :kia: :SK:

To dává smysl, ale neřekl bych, že to bude tato možnost. Už 4x jsem měl totálně vybitou baterku a z toho 2x jsem ji dával na nabíječku. Když jsem ji zapojil zpět, tak PP a kilometry (A,B) byly vynulované, ale rádio si zachovalo veškerá nastavení. Ovšem pokud tohle neni taky závada.
kasin Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW II (2016)
48000 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod mirokb13 » 11.06.2011 19:49

ahojte,
Som majiteľom ceedu sw,tiež som mal problém so zapínaním rádia,ani po opätovnom zapnutí nenaskočilo,nezaplo sa.V mojom servise /v predajni KIA v Banskej Bystrici /mi ho do týždňa ochotne vymenili za nové.Neplatil som ani cent.Je to určite o prístupe servisu a vašej neustúpčivosti.Prajem čo najmenej problémov.
mirokb13 Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Předchozí

Zpět na Závady