Bol som v kii reklamovat zamok. Povedal mi ze na mechanicke poskodenie zamka sa zaruka nevstahuje. nieje nijak z vonka poskodeny ani zniceny.
Riesenie:1 mam si zaplatit 1 zamok do dver v hodnote 35euro plus 33euro za robotu co je svinstvo a by som mal dve kluce na odomknutie auta a startovanie
2 masm si kupit Celu sadu zamkov v hodnote 420euro plus praca co bude 66euro. a budem tam mat jeden kluc na vsetko.
3 necham to tak a budem mat nefuncny zamok vo dverach, ak sa vybije bateria tak auto neodomknem.
Takze by som chcel vediet ake je to mechanicke poskodenie zamka vo dverach a ake ine poskodenie zamka moze byt aby sa reklamacia uznala? :
mechanik dal kluc do zamka prekrutil a to vsetko a vraj mechanicke poskodeniea a ze nazamyka, praca automechanika na 20sek, a po vsetkom,na to som tam ani nemusel chodit.ani to nerozobral a nepozrel sa na to, nic tam neskripe ,ide ako normalny a len nezamkne, sused ma ceeda tak som to odskusal. som sklamany s pristupu...
Na starej felicii zamok fungoval 6roky a denno denne sa odomykalo a zamykalo z klucom ... a nic sa nepokazilo... dvojrocne auto stale sa zamykalo dialkacom a posere sa zamok a este na to neje ani zaruka....
Druha garancka ma caka o tyzden. cena garancky ma byt za 220euro,

normalne sa chcem na to vy

..