mbiron píše:ja ani podle te fotky nevim co to je, no uz jsem asi starej a slepej nebo nemam predstavivost
vladislav píše:Jsou tam světlé a tmavé plochy na lomu...To podle mě znamená vadu..Ale je to jen můj názor..
madeinhell píše:vladislav píše:Jsou tam světlé a tmavé plochy na lomu...To podle mě znamená vadu..Ale je to jen můj názor..
V servisu mi řekli, že to musel někdo ulomit....ZABÍT ZABÍT ZABÍT
ohen10 píše:madeinhell píše:vladislav píše:Jsou tam světlé a tmavé plochy na lomu...To podle mě znamená vadu..Ale je to jen můj názor..
V servisu mi řekli, že to musel někdo ulomit....ZABÍT ZABÍT ZABÍT
netuším, koľko to teda stojí, ale tak snáď to nebude nehorázna čiastka. Každopádne na druhej strane je to lepšie, ako by ti odtrhli spätné napr... nechcem tým povedať, že to nič nie je, mňa by to tiež naštvalo a ruky by som lámal tým, čo toto robia
PS: ešte by som možno skúsil iný servis, kde by to možno uznali. Kolega mal prasknuté zadné svetlo a v jednom servise mu povedali, že to je mechanicky poškodené a v druhom povedali, že jasná výrobná vada. bola to oktávka
mbiron píše:Souhlasim, vypada to na ulomeni nejakym inteligentem. Nechapu co ty lidi z toho maji? Copak svoje deti ucime jak nekomu neustale ublizovat a delat skodu? Nepamatuji si ze bych jako dite nebo dospivajici neco podobneho delal, proto se ptam PROC? Proc jsou lidi k sobe tak hnusny? Kde je ta chyba?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé