porucal sa starter

Trápí Vás něco na voze?

porucal sa starter

Příspěvekod ohen10 » 15.10.2015 22:57

Ahoj,
mate niekto skusenosti so starterom? Skor asi tie zle. Mne po necelych 6-tich rokoch odisiel starter. Stalo sa to konkretne dnes. Auto v servise a varj ani tam nemaju vela skusenosti s tymto, ze je celkom prekvapeny. Dal som teda objednat novy a v pondelok by mal byt, cize za 2 pracovne dni.
Je tu este niekto, komu odisiel starter? btw novy 300 eciek bez dph :(
Este pridam, ako sa to prejavovalo. Ked som klucikom potocil, akoby tam nieco cvaklo. Ale bolo to hlasnejsie cvaknutie, nie ako nejake relatko. Konkretne vcera prvy krat som zbadal, ze nieco neni uplne ok. Startoval som a pri startovani na chvilu prestalo tocit, ale potom dotocilo a nastartovalo. Dnes rano, na prvy krat netocilo ale ako som kluc dal nazad a znovu natocil, bolo to ok. potom som znovu startoval v pohode a dalsi start uz nic. A od toho okamihu uz ani omylom.

PS: je to asi nova chyba, ale ak som nenasiel spravnu temu, poprosim o zlucenie.
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: porucal sa starter

Příspěvekod Prokeš » 16.10.2015 07:03

prvně ho dej ven a rozeber,muže to být kravina a zkontroluj káblíky připojení může být volný nebo zlomený nebo kuna ....
Prokeš Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)

Kia Soul (2009)
80000 km @ 5.5l l/100km

Příspěvekod zulyk » 16.10.2015 09:10

novy starter by som za tie prachy urcite nekupoval :no:
Hyundai I30 Fastback
1,4 TGDI
zulyk Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Příspěvekod ohen10 » 16.10.2015 13:41

kuna urcite nie. A co sa tyka tychto veci, nevyznam sa v tom. Kablik to asi nebude, lebo zacalo to postupne. Potvrdili mi, ze starter je zly a nemam cas sa v tom hrabat a auto potrebujem mat funkcne. trosku sa prekvapili, ze starter nezvykne odchadzat.
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod spazy » 16.10.2015 18:30

Ono toho moze byt viac na startery - uhliky,pastorok nevysuva alebo su zubky ohlodane, pripadne na mag,kotve ohorene kontakty, kabliky,niekedy konci akumulator...na Tvojom mieste by som nekupoval novy a dal ho opravit-lacnejsia alternativa.
spazy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2008)
140 km @ 4.8 l/100km

Zpět na Závady