ak možte prosím pomôžte mám kiu ceed 1,6 benzín+LPG mám tento problém :auto funguje pokial nezačne preblikávať displej v tomto momente ked vypneme motor nejde naštartovať vobec nejde elektrika ked to dáme na štartovacie káble auto naštartuje do 30 sekund, pokial sme naštartovali a nepreblikáva displej možem štartovať bez problémov Dakujem za akukolvek pomoc .
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Niesom odbornik, ale pride mi to ako problem s baterkou alebo dobijanim, ak na kable naskoci. Ak blika display nema dost energie a štartér jej potrebuje omnoho viac.
Nebo je nekde blba kostra, coz u cee'da bylo. Takze prekontrolovat vsechny zemnici body.
PS: tema presunuto do spravne sekce
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Aj by som skontroloval káble, či niekde nie je prelomený, vyčistil by som kontakty na baterke, alebo môže byť len uvolnená matka na kábloch na baterke, treba všetko prejsť a potom uvidíš, to sú také základné veci, ktoré keď sú v poriadku, tak zrada bude niekde inde