od LEX » 24.05.2023 10:39
V loňském roce jsem se stal šťastným majitelem vozu Kia XCEED. Měl jsem před ním Peugeota 308 a musím Kiu pochválit za nesrovnatelně lepší jízdní vlastnosti a menší spotřebu. Je ale několik věcí které mi dost vadí,například lesklá palubka s krytem reproduktoru se při jízdě proti nízkému slunci v ranních hodinách natolik odráží ve skle, že není prakticky nic vidět, zvlášť nepříjemné je to při jízdě lesem kdy to bliká mezi stromy, nepomohou ani brýle, je to prostě nesmysl ten lesklý plast. Nevím,jak vám fungují zadní parkovací senzory, ale na mém autě je to úplně k ničemu, couvám mezi auta, mezera je sotva 40 cm a nic se nerožne ani nepípne, přitom při couvání z garáže to zabliká a pak už je to loterie, tak nevím jestli je to vlastnost nebo je to vada. Něco podobného je taky s funkcí vedení v jízdním pruhu, byť je nastavena korekce se zásahem do řízení a svítí na displeji zeleně, tak to při přejetí čáry jen zapípá a jinak nic, klidně jedem do škarpy. Tak si říkám, jestli to není ošizené z výroby, koupil jsem to v době kdy byl zoufalý nedostatek čipů. Budu rád za vaše zkušenosti.

XCEED