Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Já už plecháče (a je jedno, jakej rozměr) na zimu nechci. Když si vzpomenu, jak po zimě vypadaly brzdiče a kotouče. A jak jsem vymetl půl kila štěrku zpoza poklic.... Raději otevřené alu, které mě na Opela v 16" stály prakticky to samé, jako plechy, poklice a sada matic.
Tak teď babo raď. Na minulém Ceedu jsem za celou dobu poklice na zimní plechy nedal. Asi jsem měl štěstí na kus, ale téměř vůbec to za ty roky nerezlo.
Moc pěkné. Dívám se, že je stále nabízí. Buď jich měl víc, nebo to zapomněl smazat. Za ty prachy bych do toho asi taky šel. Jen bych měl trošku strach to brát z druhé ruky od někoho koho neznám. Ať se mnou nevyjebe lidí jsou různí.
Hele jako všechno z druhé ruky. Já když prodám auto, taky prodávám kola zvlášť. Tady ti je hodí i na vyvažovačku když budeš chtít. Nebo za 10 000 Kč koupit nové
Tak dneska ráno mě auto pobavilo. Připojil jsem Android Auto a najednou jsem koukal, že mi naskočilo celé menu infotaimentu od Hyundai. Jiná grafika a byl tam i Ncustom režim, kde bylo všechno jako v Nku i obrázek i30N