| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Pro_Cee'd II (2013) 1.6 GDI 99kW Exclusive - prodáno
 Pro_Cee'd II (2013) 1.6 GDI 99kW Exclusive - prodáno Proceed III (2022) 1.5 T-GDI 118kW GT-Line Plus 7DCT
 Proceed III (2022) 1.5 T-GDI 118kW GT-Line Plus 7DCT 

.
. 

Mám Ceeda SW 1,6 crdi a jezdím s obytným přívěsem vážícím cca 850 - 900 kg. Když je samozřejmě naložený na dovolenou.No nikdy jsem to nevážil. A na střeše  auta mám dvě kola. Nepálí se mě spojka ,ani brzdy, nejsem brzdou provozu ( spíše se musím krotit) a spotřeba nevím. O něco asi stoupne, ale palubní počítač mě ted ukazuje průměr 6,5 l. Ale je to nafta, jak s benzínákem nevím.
 Mám Ceeda SW 1,6 crdi a jezdím s obytným přívěsem vážícím cca 850 - 900 kg. Když je samozřejmě naložený na dovolenou.No nikdy jsem to nevážil. A na střeše  auta mám dvě kola. Nepálí se mě spojka ,ani brzdy, nejsem brzdou provozu ( spíše se musím krotit) a spotřeba nevím. O něco asi stoupne, ale palubní počítač mě ted ukazuje průměr 6,5 l. Ale je to nafta, jak s benzínákem nevím. 

No tak se hned nečerti , že jsem si dovplil napsat svúj názor, i když trošku mimo mísu!!
 No tak se hned nečerti , že jsem si dovplil napsat svúj názor, i když trošku mimo mísu!!  Snad tě to moc nepobouřilo!
 Snad tě to moc nepobouřilo!  Třeba poradíš ty.................
 Třeba poradíš ty................. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé