Dnes jsem byl v servisu Kia v Mostě zeptat se na světlomety z Proceeda 1. generace. Chlápci měli nejdřív trochu hokej v tom co vlastně chci, tak jsem je ujistil, že tvarově a jinak jsou úplně stejné, jenom jiný design. Říkali že jim vyjeli 4 typy, ale nepoznají jaký z toho je ten co chci. Jmenovali i světlomety s čočkami, u toho sem se zarazil, že takové se ani nevyráběli. Nakonec mi bylo řečeno že bez vin kódu pro mě nemohou nic udělat, tak mi nezbylo než ject domů s nepořízenou. Volal jsem pak i do ústí a tam jsme se dohodli že když seženu vin z proceeda, tak mi je můžou objednat. Naštěstí o kus dál u nás v ulici parkuje jeden Proceed, tak jsem si trochu zašpiónoval a obsal si jeho vin (majitel se na mě snad nebude zlobit, jde o bohulibý účel

) Výsledek je, že v pátek si pro ně jedu a bude mě takhle sranda stát 4500/1ks ...proto bych chtěl vědět, jestli měl někdo podobné "problémy" s pořízením pro-světlometů na jiný model resp. při koupi (např po nehodě s proceedem)kolik ho to stálo i od jiného zdroje.
P.S. Ještě jsem se ptal na zadní spojler XR, tak to by vyšlo na 7000,-