| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

Sportage HEV AWD Platinum (2023)
 Sportage HEV AWD Platinum (2023) Cee’d 1.6 CVVT (2009)
 Cee’d 1.6 CVVT (2009)

Sportage HEV AWD Platinum (2023)
 Sportage HEV AWD Platinum (2023) Cee’d 1.6 CVVT (2009)
 Cee’d 1.6 CVVT (2009)

lubor píše:update: Pred casom som tu pisal o problemoch s original ocelovym nosicom c. 3W211ADE00ME, to je ten hranaty cierny. Strasne to piska,
Uz som z toho uplne zufaly, idu z toho usi odpadnut. Na dlhsie cesty sa s tym ist neda, ci s boxom alebo len s obycajnym uchytom na lyze.
Ma niekto predstavu, [color=#FF4040][b]CO TAM PISKA???[:(

Já mám na Ceedovi Sw Thulle a příčníky ocelové čtyřhranné. Při jízdě to slyšet je, ale určitě ne jako když píská dítě na píštalku
 Já mám na Ceedovi Sw Thulle a příčníky ocelové čtyřhranné. Při jízdě to slyšet je, ale určitě ne jako když píská dítě na píštalku  Každopádně pokud mám na střeše ,, zahrádku ", tak tam mám i nejméně dvě kola a nebo i čtyři. A to už je při jízdě hukot.
 Každopádně pokud mám na střeše ,, zahrádku ", tak tam mám i nejméně dvě kola a nebo i čtyři. A to už je při jízdě hukot.  Ale stále se v autě můžem bavit a rádio je také slyšet.
  Ale stále se v autě můžem bavit a rádio je také slyšet.  Podle mne at dáš na střechu cokoli, tak to bude slyšet.
 Podle mne at dáš na střechu cokoli, tak to bude slyšet.  Jedině zkus pošoupnout příčníky třeba dopředu nebo dozadu a třeba se hluk zmenší. Ale určitě nezmizí úplně. Holt aerodynamický hluk je prevít.
 Jedině zkus pošoupnout příčníky třeba dopředu nebo dozadu a třeba se hluk zmenší. Ale určitě nezmizí úplně. Holt aerodynamický hluk je prevít. 

O pardon, špatně jsem to pochopil, já mám Ceeda sw , takže na střeše jsou hagusy. No a po těch si to mohu posunovat jak chci. Vlastně to dávám tak, aby po nasazení jízdních kol , šlo naplno otevřít páté dveře. No a to pískání, asi cokoli přidáš na auto , tak  bude obtékající vzduch vždy dělat hluk
 O pardon, špatně jsem to pochopil, já mám Ceeda sw , takže na střeše jsou hagusy. No a po těch si to mohu posunovat jak chci. Vlastně to dávám tak, aby po nasazení jízdních kol , šlo naplno otevřít páté dveře. No a to pískání, asi cokoli přidáš na auto , tak  bude obtékající vzduch vždy dělat hluk  Jak jsem psal, také u mne je to slyšet, ale není to nic tak hrozného.
  Jak jsem psal, také u mne je to slyšet, ale není to nic tak hrozného. 

Piskaju tam nejake diery,alebo drazky,bohuzial neviem ako su konstruovane. Ja ked som si nahodil moje,nechal som otvorene tie zlaby na spodku a piskalo to jak blazon tiez. Po nasunuti tych vyplnacich gum ticho.
 Piskaju tam nejake diery,alebo drazky,bohuzial neviem ako su konstruovane. Ja ked som si nahodil moje,nechal som otvorene tie zlaby na spodku a piskalo to jak blazon tiez. Po nasunuti tych vyplnacich gum ticho. +Stebel TM80 Magnum horn
+Stebel TM80 Magnum horn

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé