Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Boční ochranné lišty na cee´d (pouze Hatchback!) neoriginál

Styling, lak, střešní nosiče atd.

Příspěvekod titanus » 06.07.2009 10:17

Čambrla píše:Má prosím někdo zkušenost se sundáním nalepených bočních lišt? Jde to vůbec sundat bez poškození laku, udělat si případně doma nebo dát radši do servisu? Zatím jen sbírám informace abych se pak mohl správně rozhodnout. Dík.

niekto odliepal nalepku defendlock za pouzitia tenkeho rybarskeho vlasca...

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Čambrla » 06.07.2009 14:09

Tak a lišty jsou pryč. Hned ze začátku jsem to zkusil jen prstama a kupodivu to šlo úplně hladce. Bez poškození laku. Stačilo očistit lihem. Takže jak vypadá autíčko bez lišt? - viz osobní galerie :)
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod slava » 06.07.2009 14:30

Nevím co je lepší. Ty lišty mohly aspoň nečemu zabránit, ale ta žlutá frajeřina vypadá taky dobře. Tož Ti nevím, Karle. :love:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 06.07.2009 14:37

slava píše:Nevím co je lepší. Ty lišty mohly aspoň nečemu zabránit, ale ta žlutá frajeřina vypadá taky dobře. Tož Ti nevím, Karle. :love:

Z těch lišt jsem byl Slavo trošku nesvůj, protože byly nalepeny trošku jinak, než jsem původně chtěl a opticky působily jinak, než byl původní záměr. Takže mi nedělalo problém je sundat. A ta obava z potlučení kastle - rozumím, chápu, už mě odrbali dvakrát. Tomu se dnes asi těžko člověk ubrání. Budeš mít lišty - odrbe tě SUV, protože bude mít dveře výš, než jsou lišty. Nebo tě nějaký blbec odrbe jako mě před setkáním. Ale o té žluté jsem přemýšlel hodně dlouho.
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Re: Boční ochranné lišty na cee´d (pouze Hatchback!) neoriginál

Příspěvekod Nalim2 » 05.11.2009 23:11

Boční lišty jsou určitě dobrou investicí, ale co říkáte konkrétně těmto lištám nárazníku? Půjdou bez problému na Ceeda, jestliže jsou "Universal"? :kia: ? Máte někdo zkušenosti s jejich lepením svépomocí?
http://www.agauto.sk/cz/bocni-ochranne- ... i-797.html :kia:
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod olin » 06.11.2009 11:42

Nalim2 píše:Boční lišty jsou určitě dobrou investicí, ale co říkáte konkrétně těmto lištám nárazníku? Půjdou bez problému na Ceeda, jestliže jsou "Universal"? :kia: ? Máte někdo zkušenosti s jejich lepením svépomocí?
http://www.agauto.sk/cz/bocni-ochranne- ... i-797.html :kia:

Tyto nebo podobné lišty mám na autě viz garáž. Nalepení je snadné podle návodu za pár minut a drží perfektně. :D
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod mirble » 24.03.2010 14:10

Dobrý den, rovněž jsem si objednal neoriginální lišty na mého nového čtyřkolého miláčka u společnosti RESZLIN, dorazily však bez přesného montážního obrázku jak a kam umístit lišty. nebyl by někdo tak hodný a neuložil by sem přesný obrázek toho v jaké výšece mají být lišty umístěny od spodní hrany dveří v předu, v prostřed a vzadu. Typ lišt je RZ1. Mám ještě jeden dotaz ohledně montáže čím si vyznačit body nebo nějakou linku kam poté umístím lišty, přece jen bych si přál aby to bylo nějak estetické a mělo by se to podařit na první pokus, pokud chci delší životnost lišt na autě. Předem díky za tipy nový člen fóra a majitel CEEDíka SW :help:
mirble Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod mirble » 01.04.2010 14:28

Zdravím, tak jsem se do toho pustil bez rad kolegů, tak třeba alespoň mé postřehy pomůžou dalším bezradným uživatelům. Rozhodně doporučuji instalovat boční ochranné lišty ve dvou. každý si hlídá svou stranu a manipulace je daleko jednodušší než by byla pro jednoho člověka. body, které budu spojovat lištou jsem si označil nalepovacíma reflexníma papírkama, které slušně drží ale na druhou stranu jsou i velmi lehce sundat a nezanechávají žádné stopy. nalepení proběhlo bez problémů a zatím vše drží :-). přeju i dalším amatérským přilepovačům hodně štěstí. Výrobce dodal emailem i montážní obrázky, takže s prodejcem velká spokojenost. ať nám ty ceedíci spolehlivě fungujou, mějte se m.
mirble Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Nalim2 » 18.04.2010 17:41

Jedno malé vylepšení...
Obrázek
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod sirius1983 » 24.04.2010 17:20

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli ty ochranné lišty mají opravdu nějakou ochranou funkci, nebo je to jenom na parádu? Díky
sirius1983 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
60000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod titanus » 24.04.2010 17:27

znizia ti sancu odretia dvier o 50% od otvaranych dvier auta stojaceho vedla teba... 50% preto lebo su auta /Hummer/ pri ktorych ti tato lista nepomoze...a myslim ze uz samotny nazov Bocne ochranne listy ti napovie dost ;)

titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod sirius1983 » 24.04.2010 17:41

Tomu se mi nějak nechce věřit, že by se dveře cizího auta zarazily o tu lištu a nedotkly by se tak vlastních dveří. To by ty dveře musely být přece úplně ploché. Ale to je jen teorie, poku dto někdo používá v praxi tak o tom ví asi více. Díky
sirius1983 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
60000 km @ 6.0 l/100km

Příspěvekod titanus » 24.04.2010 18:07

ja ich osobne nemam no mam jamku presne v oblasti kde by mali byt namontovane takze by tomu urcite zabranili...je to kazdeho vec ci si ich da ci nie a ci im pripisuje funkcu okrasnu alebo orchranu no myslim ze moze len pomoct...

titanus Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod borin7 » 03.05.2010 18:44

Ahoj! Pred mesicem jsem koupil Kia ceed ve sport edici,takze mi i nalepili bocni ochranne listy a rohove.Asi po tydnu se mi zacali odlepovat,tak jsem jel znovu do servisu to reklamovat a tam mi rekli,ze pred tim to lepili nejakym spatnym lepidlem a ted to budou lepit nejakym lepidlem co se lepi predni okno.Navic mi řekli,ze ty lišty jsou neoriginal.Znovu mi to predelali a uplynulo ted dalšich 10dni a zas se mi to odlepuje.Ty bočni kraje hlavne a rohove uprostred je mezera tak 3mm.Zajimalo by me komu to drzi,tak po pripade jakym lepidlem nebo tmelem to ma lepeny.Uz me to nebavi,tam kazdou chvili jezdit at mi to predelaj a jeste mi rekli,ze proste to lip nejde,tak nevim jestli je nemam radsi sundat nez aby se mi za ne dostavala voda a delalo to neplechu.Dekuji
borin7 Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod vladislav » 03.05.2010 20:24

@borin7
Já bych to znovu reklamoval...Mě se taky asi dvakrát odlepily..A mám originály..Ted už drží přes dva roky...Budou se muset v servisu více snažit... :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

PředchozíDalší

Zpět na Exteriér