Zatmavení oken

Styling, lak, střešní nosiče atd.

Re: Zatmavení oken

Příspěvekod Tony » 21.03.2010 10:25

no já mám jak zatmavené okna z výroby tak plus folie od sunteaku s homologaci. a su spokojené :D i když ještě bych dal i tmavší když se na to zpětně koukám
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod PetrLa » 21.03.2010 12:30

Tony píše:no já mám jak zatmavené okna z výroby tak plus folie od sunteaku s homologaci. a su spokojené :D i když ještě bych dal i tmavší když se na to zpětně koukám

díval jsem se ti do na obrázky auta a mám přesně tu samou kombinaci. Určitě bych tmavší nedával. Sice budeš vypadat jak správný "tunič", ale při tmavší fólii už to bude v noci poznat. Věř že jsi vybral opravdu dobře.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod kofejn » 29.03.2010 12:03

To Tony, PetrLa: Jaké máte parametry folie (propustnost světla/tepla)? Ten odstín se mi zdá tak akorát. Zvažuju pořízení hlavně dozadu kvůli mimču (asi i tmavší) a dal bych i něco dopředu.
kofejn Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Carens III (2007)
0 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod matysekul » 29.03.2010 12:27

Konečně jsem si nechal udělat folie.Mám Suntek HP 20.Původně jsem chtěl HP35,ale na doporučení jsem tam dal tmavší.A dá se říct,zatím vyhovuje i v noci.Takříkajíc maximální spokojenost.
KIA Cee´d II SW 1,6 GDI Exclusiv 45000km
matysekul Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW II (2015)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 29.03.2010 17:24

kofejn píše:To Tony, PetrLa: Jaké máte parametry folie (propustnost světla/tepla)? Ten odstín se mi zdá tak akorát. Zvažuju pořízení hlavně dozadu kvůli mimču (asi i tmavší) a dal bych i něco dopředu.

tuším že mám vepředu suntec 5% a vzadu 20% nebo tak nějak....fakt už nevím
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod kofejn » 29.03.2010 20:26

Dík, potřebuju se jen od něčeho odpíchnout.
kofejn Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Carens III (2007)
0 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Dajek » 29.03.2010 21:08

@kofejn

Já mám od "B" sloupku fólie od Triste s 22% propustností a můj názor je, že je to ideální, do auta není ani z blízka moc vidět ale zase nejsou úplně neprůhledný... ;-) Obrázek pro představu.

Obrázek
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Tony » 30.03.2010 07:55

vpředu 70procent a vzadu 25 tuším + samozřejmě na všech oknech výrobní 70. takže ve skutečnosti je to zatemněné více než říká vyhláška (jako předek) ale homologaci mám a to už nikdo měřit nebude.
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 30.03.2010 15:25

Dajek píše:@kofejn

Já mám od "B" sloupku fólie od Triste s 22% propustností a můj názor je, že je to ideální, do auta není ani z blízka moc vidět ale zase nejsou úplně neprůhledný... ;-) Obrázek pro představu.

Obrázek

když koukám na ten obrázek, tak je to přesně ono. ....jinak ta modrá je krásná.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod Dajek » 30.03.2010 15:31

Offtopic :
díky moc, taky se mi líbí :D
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Stmavene skla, folie a dalsie...

Příspěvekod reddevil » 28.05.2010 04:12

Mam objednanu verziu EX (na SVK stredna), no kedze ta nemala vo vybave stmavene skla od B stlpika a ani sa to nedalo doobjednat ( :shock: ), predajca mi navrhol, ze mi nainstaluju folie... Sami to vsak nerobia, daju to len nejakej inej dodavatelskej firme, samozrejme cena bude ina a to si mozem aj ja sam a lacnejsie vybavit... ;)

Zaujima ma vsak, ci s tym ma niekto skusenosti, ci mu neodmietli vozidlo, lebo je nove a este s nim nemaju skusenosti... aj ked predajca tvrdil, ze folie sa daju nalepit aj bez rozoberania dveri/skla...

Diky

:twisted:
KIA Venga 1.4 CVVT 66kW EX Steel Gray
reddevil Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Venga (2010)
47000 km @ 6.7 l/100km

Re: Stmavene skla, folie a dalsie...

Příspěvekod ohen10 » 28.05.2010 08:53

skúšal si s nimi trošku jednať? mne fólie ponúkli zdarma, ale zdarma som vzal parkovacie senzory a zaplatil som fólie... (senzory boli drhašie ;) )
Akustické vlny, šíriace sa zo zdroja v ľudskom hrdle, sa odrazia od bariéry geologického pôvodu so silou adekvátnou k pôvodnému impulzu. (Ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva.)
ohen10 Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2009)
152000 km @ 6.0 l/100km

Re: Stmavene skla, folie a dalsie...

Příspěvekod bono » 28.05.2010 14:30

Autosklo H&D
Vajnorska 93
83104 Bratislava

lepime folie bez rozoberania. :tongue:

edit snike: ... sloučeno s již existujícím tématem
bono Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd (2007)
13600 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod sirius1983 » 28.05.2010 18:08

Ve standartní výbavě na přání pro nový ceed je zatmavení skel normálně uvedeno, tak se divím, že ti řekli, se to u nich nedělá.
sirius1983 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2010)
60000 km @ 6.0 l/100km

Zatmavení oken

Příspěvekod palo-1 » 06.06.2010 19:14

Zdravím všechny, chtěl bych si nechat na svém SW dát zatmavovací fólie na zadní okna, a chci se zeptat jestli nemáte někdo nějaké dobré prefernce na firmu v Ostravě nebo jejím okolí, kde bych moh auto s klidem svěřit :) Nebo se mám obrátit přímo na servis :kia: ?, provádí to třeba taky? Díky
palo-1 Neuvedeno
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Exteriér