Tony píše:Blackdeath.P píše:jakub píše:Blackdeath.P píše:Také bych chtěl na svého miláčka dát folie - přemýšlel jsem o tech bezpečnostních foliích nevíte náhodou zda se dělají i zatmavené nebo jen čiré - průhledné??
Já myslel, že zatmavovací folie slouží zároveň jako bezpečnostní proti rozbití...
to já nevím ale myslím že ne!! Bezpečnostní jsem viděl na fotkách zatím jen čirý
bezpečnostní jsou i tmavé ale jsou dražší. i když zkus si teď rozbít boční okénko. rozbít ho rozbiješ ale nepůjde to už tak lehce jako bez folie a tak máš aspon teoretickou šanci že ho někdo uvidí jak ti leze do auta. dále jako plus vidím to že ti do auta každý nevidí, takže když tam náhodou něco zapomeneš tak je menší šance že si toho někdo všimne. a taky a to hlavně, auto lépe vypadá a to min o 100%!
MP1 píše:Ja som si preto znova aj na Ceede dal lepiť fólie u firmy, čo demontuje zadné okná dverí.
A tiež nechávam sem tam tašku za sedadlom vodiča, ale vždy ju tam dávam ešte pred vystúpením z auta.
funtomas píše:MP1 píše:Ja som si preto znova aj na Ceede dal lepiť fólie u firmy, čo demontuje zadné okná dverí.
A tiež nechávam sem tam tašku za sedadlom vodiča, ale vždy ju tam dávam ešte pred vystúpením z auta.
U koho konkretne? Ja planujem Aufolie M&M z Michaloviec na Okruznej ulici. Ale oni pokial som dobre pocul nedemntuju dvere. Lepia priamo na sklo.
MP1 píše:funtomas píše:MP1 píše:Ja som si preto znova aj na Ceede dal lepiť fólie u firmy, čo demontuje zadné okná dverí.
U koho konkretne? Ja planujem Aufolie M&M z Michaloviec na Okruznej ulici. Ale oni pokial som dobre pocul nedemntuju dvere. Lepia priamo na sklo.
Na Humenskej ceste, na výjazde z MI na Strážske, bývalý Novex. Je tam pneuservis, autosklo.
funtomas píše:
A kolko to tam stoji priblizne? V M&M vraj 3500,- na Cee'd SW.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé