Obite Dvere od kamienkov

Styling, lak, střešní nosiče atd.

Re: Obite Dvere od kamienkov

Příspěvekod DC69 » 20.12.2012 11:53

jose939 píše:cafko, tak ja som mal taký istý problém a to mám aj ochr. fólie a origin. zásterky od kie..........je to na pred robené všetko, nálepky sú malé, zásterky krátke, na túto zimu som si kúpil dlhšie univerzálne za 6 eur tak ich vyskúšam navyše som mal obyté aj podbehy, ktoré som vyreklamoval lebo bola na nich slabá vrstva laku.....jednducho povedané

ked ides kupit auto tak si vylížu aj r.........a ked ides nieco reklamovat tak ta nepoznaju.....no commment :SK:

No presne tak ked chces nieco reklamovat tak ta hned odbiju ze oni zato nemozu atd.ja mam tiez obyte podbehy a zadne dvere a nemam ani zastery a neviem ci by mi stym vobec pomohli :( neviem ako to mam riesit teraz.Keby som to dal nastriekat tak zase by mi kamienky to obyli.Vidno ze kia setri na laku.
DC69 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2007)
126000 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Obite Dvere od kamienkov

Příspěvekod jose939 » 18.01.2013 10:01

ahoj, je to podľa nich normálne ja som to reklamoval hneď po 1 roku, naveľa to prestriekali.......vždy som mal lapače ale moc to nepomáha.....teraz mám také univezálne lapače sú trochu dlhšie a trochu to pomáha....
jose939 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2010)
29000 km @ 6.6 l/100km

Předchozí

Zpět na Exteriér