Kam s vůní v autě?

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Kam s vůní v autě?

Příspěvekod Bindick » 27.03.2009 12:50

Kde máte zastrčenou vůni? Když je autom. klima, moc to nefouká a tím pádem tolik nevoní. Jakou používáte?T
Bindick Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Dajek » 27.03.2009 12:52

osvěžovač vzduchu mám normálně na pravým výdechu u spolujezdce u dveří :-) na středovým panelu se mi to nějak nelíbí :D
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Bindick » 27.03.2009 12:57

Jsi spokojen? Je cítit vůně i když vstoupíš do vozu? Jakou používáš vůni?
Bindick Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Dajek » 27.03.2009 13:02

spokojenej jsem, cítit je to celkem dost, hlavně když je tepleji nebo se pustí klíma, používam vůni ocean, voní to nádherně, ani nevím co to je za značku, ale vyhovuje mi to ;-)
Dajek Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Berka » 27.03.2009 15:29

S osvěžovačem vzduchu velmi opatrně. Pokud se ti dostane obsah nádobky na přístrojovku tak ti ji nevratně zničí. Rozleptá se vrchní povrch. To není problém jen ceeda, udělá to asi ve všech nových autech.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod AllInOne » 27.03.2009 16:06

Tak jako kolega nademnou, takové ty rádoby Ambipury atd, je to svinstvo. O tom že to PRÝ neprospívá dýchacím cestám, to tady neřeším.

Ale jako ostatní, furt koukám, čím si osvěžit auto uvnitř a koukám na stromečky, na ambipury atd, ale nevím nevím co vybrat. Hoďte sem přímo klidně nějaké odkazy co máte odzkoušené, neb si myslím že stromeček za 15 z Tesca není to pravé.
AllInOne Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Kia cee'd (2008)
53000 km @ 5.5 l/100km

Příspěvekod ferino » 27.03.2009 16:16

AllInOne píše:Tak jako kolega nademnou, takové ty rádoby Ambipury atd, je to svinstvo. O tom že to PRÝ neprospívá dýchacím cestám, to tady neřeším.

Ale jako ostatní, furt koukám, čím si osvěžit auto uvnitř a koukám na stromečky, na ambipury atd, ale nevím nevím co vybrat. Hoďte sem přímo klidně nějaké odkazy co máte odzkoušené, neb si myslím že stromeček za 15 z Tesca není to pravé.

Je este tretia moznost a to rozne "gely v krabickach". ;)
To Be Not Faster Than Your Angel Can Fly...
ferino Muž
Fanda vozů Kia

Kia Sportage IV (2018)
129000 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod slava » 27.03.2009 16:37

Jaký stromeček??? Kup si babu. Kdysi jsem si koupil gel v plechovce, pak jsem někde střihl zatáčku, on se zakutálel pod sedadlo spolujezdce a když ho moja při úklidu našla, tak v piksle už nic nebylo. A ani nijak nevoněl, protože by mi asi chyběl zdroj. Tak, tak je to. Jenom z nás tahají prachy a na nic to není. :P :P
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Dajek » 27.03.2009 16:40

stromeček ze začátku voní strašně, ale tak po týdnu už vyčuchne a nic po něm není, proto mi příjde lepší ten osvěžovač vzduchu, přece jenom to voní tak nějak rozumně a dlouho, když dojde náplň, jenom vyměním skleněnou nádobku a jedem dál :scooter:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod mbiron » 27.03.2009 16:53

ja pouzivam tu dvoj vuni od Brise a naprosta pohoda, menim si vune dle nalady a mam je taky na vydechu spolujezdce na prave strane.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Berka » 27.03.2009 18:00

Já teď používám adidas. Mám doma takových sprejů od adidasu že je používám do auta. Nastříkám trochu do koberců a pár dní je to cítit. Dřív mi každý kupoval spreje k svátku, narozeninám, vánocům :santa: až se to začalo hromadit a nevěděl jsem co s tím. Navíc kamarádka pracovala v drogerii tak donesla pár testerů a teď abych se v tom snad i koupal.
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod spazy » 27.03.2009 20:28

Ahojte, tak osviezovac vzduchu mam na strane vodica pri okne, je to jahoda :drool:
spazy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Kia cee'd (2008)
140 km @ 4.8 l/100km

Příspěvekod greenca » 27.03.2009 20:49

Já mám stromek položený na klima filtru,takže je zaručený,že vůně projde každým výdechem topení.Jednou za měsíc ho vyměním a je to.
greenca Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Návštěvník » 27.03.2009 21:50

pouzivam len stromcek, zaveseny na zadnom madle... tak to nemam rovno pri tvari a pekne rovnomerne sa to rozklada po aute. vo firemnom aute sa nam podarilo riadne rozliat jednu tu flasticku s osviezovacom a to teda bolo patalie, polovica palubovky v kybli. teda nie ze by bola zdeformovana, ani to prilis nerozleptalo, ale ostali tam riadne viditelne flaky a uz to s nicim dole nepojde. takze odvetdy sa tymto veciam vyhybam :)
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jezevec33 » 27.03.2009 21:55

Dajek píše:stromeček ze začátku voní strašně, ale tak po týdnu už vyčuchne a nic po něm není, proto mi příjde lepší ten osvěžovač vzduchu, přece jenom to voní tak nějak rozumně a dlouho, když dojde náplň, jenom vyměním skleněnou nádobku a jedem dál :scooter:
Já mám v autě 5 vanilkových a na vyčuchnutí si po měsíci nestěžuji :D:D:D
Quot capita, tot sensus
Jezevec33 Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Citroen C2 VTS (2007)
100000 km @ 9.4 l/100km

Další

Zpět na Interiér