Vypnutí vnitřního stropního světla po zavření vozu

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Vypnutí vnitřního stropního světla po zavření vozu

Příspěvekod medvidek9 » 12.11.2012 22:23

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli někdo nevíte, jak vypnout automaticky vnitřní stropní osvětlení, když zamknu vůz a odejdu od něj.
Situace: kvůli malému dítěti zapnu při jízdě (v noci) stropní osvětlení pro zadní sedačku. Když dojedu a zaparkuju v garáži, zapomenu, že jsem to zapnul.
Po uzamčení vozu toto neustále svítí. V garáži si to nevšimnu.
Když to tak zůstalo svítit 2 dny, tak jsem pak nenastartoval, protože barterka byla vybitá.

Není na to nějaký postup? Vím, že si to mám zkontrolovat, ale už se mi to stalo znovu, i když o tom vím.

Díky.
medvidek9 Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Vypnutí vnitřního stropního světla po zavření vozu

Příspěvekod Marek_Km » 12.11.2012 23:12

Musí se vypnout ručně.
Kia Cee´d 1.4 EX 80kW (2007)
Marek_Km Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
167000 km @ 6.1 l/100km

Re: Vypnutí vnitřního stropního světla po zavření vozu

Příspěvekod PeterZM » 13.11.2012 19:31

Este mas jedno riešenie, dať tam led žiarovku ta ti ani po dvoch dnoch nevibije baterku
VW Passat B7 2.0TDi 125kw DSG Bluemotion
Kia Ceed SW 1,6 CVVT Lpg Phoenix silver r.v.09 Predané
PeterZM Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Interiér