AllInOne píše:Sniku, nejde mi o držák, ale jde mi o to, jak a nejlépe a hlavně čím přidělat-přilepit tu navigaci nahoru nad displej s hodinama, jak je tam ten hladkej povrch,abych nějak nepoškodil palubku do budoucna a drželo to v létě i v zimě
snike píše:AllInOne píše:Sniku, nejde mi o držák, ale jde mi o to, jak a nejlépe a hlavně čím přidělat-přilepit tu navigaci nahoru nad displej s hodinama, jak je tam ten hladkej povrch,abych nějak nepoškodil palubku do budoucna a drželo to v létě i v zimě
Dle mého názoru když to tam přilepíš, aby to drželo, tak to stejně poškodíš. A pokud to uděláš něčím šetrnějším, tak bych se bál že při nehodě to uletí a někdo z posádky dostane navigací do hlavy. Já bych to řešil tím držákem na něj přidělal koupený držák na svoji navigaci, stejně tak jak jsem to udělal s mobilem.
Uvidíme jaký názor na to mají jiní z tohoto fóra:
:
:
Melog píše:................ Brodit ma i variantu na pripevneni mobilniho telefonu....................
Melog píše:Jasne ze jo. Ale existuje i varianta nahoru pro pripevneni GPS.
Zaurus píše:Právě jsem přidělal ProClip nad středový panel a na něj držák na TomToma. Problém je, že pokud se držák našroubuje na střed ProClipu, GPSka pak zaclání výhledu na palubní počítač. Udělal jsem to tedy tak, že se jsem ProClip nacvaknul úplně doleva a držák se na něj našrouboval excentricky doleva nahoru. Bez připevněné GPS to moc estetické není, ale s GPSkou to funkci to plní dobře - GPSka je dobře vidět a na dosah a přitom nevadí ve výhledu dopředu ani na počítač.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé