vondy píše:tak na tohle se můžu podívat do svého:-) Ale díky.
Kosťa píše:Čau přátelé,
tak jsem dnes ojednal plastonou vanu kufru do svého miláčka. Jsem pražák, proto jsem volil internetový obchod www.doplnkynanauto.cz. V dodacích podmínkách je i osobní odběr. A tak jsem se i domluvil s majitelm obchodu (Lukáš Werner 608 916 852) na osobní odběr. Na SW má na skladě pro mého kraťase budou až příští týden. Až budou, zavolá a někde se sejdeme a přímo vyzkouším, zda mi objednaná vana bude pasovat a až poté zaplatím. Vcelku slušný přístup, co říkáte?
Ta vana i na SW je od výrobce REZAW PLAST. a do mého autíčka bude za 699,- NO NEKUPTE TO :-D
Kosťa
emann píše:Kosťa píše:Čau přátelé,
tak jsem dnes ojednal plastonou vanu kufru do svého miláčka. Jsem pražák, proto jsem volil internetový obchod www.doplnkynanauto.cz. V dodacích podmínkách je i osobní odběr. A tak jsem se i domluvil s majitelm obchodu (Lukáš Werner 608 916 852) na osobní odběr. Na SW má na skladě pro mého kraťase budou až příští týden. Až budou, zavolá a někde se sejdeme a přímo vyzkouším, zda mi objednaná vana bude pasovat a až poté zaplatím. Vcelku slušný přístup, co říkáte?
Ta vana i na SW je od výrobce REZAW PLAST. a do mého autíčka bude za 699,- NO NEKUPTE TO :-D
Kosťa
přesně tu mám za těch 699 do SW
Kosťa píše:emann píše:Kosťa píše:Čau přátelé,
Kosťa
přesně tu mám za těch 699 do SW
Trochu jsi mi vyděsil, šel jsem se raději podívat na ty www stránky toho i-obchodu, vše v pořádku na SW je cena stejná. A jak jsi spokojen?? Sedí?? Poutací oča nejsou zakryta??? Sorry, něpřečetl jsem si tvůj příspěvek nad mým prvním.
Kosťa píše:Díky za info.
Nemám potřebu dávat do kufru originál, který je X-krát dražší a stejně bude téměř k nerozeznání od tohoto.
S kufrem parádu nedělám, je to praktická věc a tak hledám nejlacinější nabídku a aby jen plnila svůj účel. A tento výrobek mi po všech vašich informacích i fotkách (vřelé díky) naprosto vyhovuje.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé