Marek_Km píše:Je to tak, jak píše snike, dvouónová je pravá a levá strana a čtyřzónová je pro každé sedadlo zvlášť. A je to taky jak je tu popsané. Pokud se cestuje v horku, je dobré nasměrovat krajní výdechy trochu na okno, aby to foukalo dozadu a prostřední výdechy středem dozadu. Nefoukat nahoru, max do výšky ramen, radši níž, a už vůbec ne do obličeje - jasné zadělání na nachlazení.
kolomm2 píše:kluci vy to tady řešíte... klima = budu ok, co víc si přát?
Marek_Km píše:Je to tak, jak píše snike, dvouónová je pravá a levá strana a čtyřzónová je pro každé sedadlo zvlášť. A je to taky jak je tu popsané. Pokud se cestuje v horku, je dobré nasměrovat krajní výdechy trochu na okno, aby to foukalo dozadu a prostřední výdechy středem dozadu. Nefoukat nahoru, max do výšky ramen, radši níž, a už vůbec ne do obličeje - jasné zadělání na nachlazení.
titanus píše:kolomm2 píše:kluci vy to tady řešíte... klima = budu ok, co víc si přát?
co viac si priat??tak napriklad: ked zapnes klimu ..
- nech je realne v aute tolko stupnov kolko si nastavis
Bindick píše:Marek_Km píše:Je to tak, jak píše snike, dvouónová je pravá a levá strana a čtyřzónová je pro každé sedadlo zvlášť. A je to taky jak je tu popsané. Pokud se cestuje v horku, je dobré nasměrovat krajní výdechy trochu na okno, aby to foukalo dozadu a prostřední výdechy středem dozadu. Nefoukat nahoru, max do výšky ramen, radši níž, a už vůbec ne do obličeje - jasné zadělání na nachlazení.
Tak právě to jsem nevychytal..bylo mi horko, tak všechno naplno na manuál do ksichtu... Angina jak blázen, jsem týden nemocnej, píchá mě v hlavě jak bych tam měl rezatej hřebík a teď se začalo ozývat i ucho. 3 dny horečky 40, po týdnu na antibiotikách jsem večer na 38. Takže klima je dobrá, ale s mírou...T
manicminer píše:Bindick píše:Marek_Km píše:Je to tak, jak píše snike, dvouónová je pravá a levá strana a čtyřzónová je pro každé sedadlo zvlášť. A je to taky jak je tu popsané. Pokud se cestuje v horku, je dobré nasměrovat krajní výdechy trochu na okno, aby to foukalo dozadu a prostřední výdechy středem dozadu. Nefoukat nahoru, max do výšky ramen, radši níž, a už vůbec ne do obličeje - jasné zadělání na nachlazení.
Tak právě to jsem nevychytal..bylo mi horko, tak všechno naplno na manuál do ksichtu... Angina jak blázen, jsem týden nemocnej, píchá mě v hlavě jak bych tam měl rezatej hřebík a teď se začalo ozývat i ucho. 3 dny horečky 40, po týdnu na antibiotikách jsem večer na 38. Takže klima je dobrá, ale s mírou...T
krasne jsi popsal presne ten duvod, proc jsem chtel kazdopadne auto s automatickou klimou... navic zacnu za par mesicu vozit potomce a dost nerad bych, aby z tohoto duvodu bylo nemocne.
Joe7 píše:Doporučení lékařů: klimu nastavit max o 5-7 stupňů níž, než je venkovní teplota.
michalkkk píše:Viem ze to do tejto temy nepatri ale nechcem zbytocne zakladat novu mame Ceed Comfort MY09 a v navode je pisane ze vyhrievanie predneho skla ma byt pri vypinaci ESp ale my ho tam nemame tak sa chcem spytat ci sa to vyhrievanie predneho skla zapina sucasne so zadnym alebo ako?? dakujem
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé