dr.krtek píše:já mám totiž pocit, že zhasnou hned i když mám na stretávačkách nebo na celodenním svícení (to samozřejmě).
snike píše:Jak píše thunder vytáhneš klíček, otevřeš dveře a světla zhasnou, pokud máš doplněk folow me home zůstanou ti po otevření dveří svítit ještě 30 sekund.
POZOR pokud po vytažení klíčku otočíš ovladačem světlometů do polohy OFF a pak vrátíš do polohy třeba parkovacích světel, pak ti parkovačky budou svítit i nadále. To je z důvodů, když potřebuješ nechat v noci osvětlené auto.
@thunder: Ty máš stejně jako já funkci folow me home ;-) Kdo ji nemá, světla i palubka zhasne po vytažení klíčku a otevření dveří.
mbiron píše:No mam vybavu LX takze netusim jak to ma fungovat ale jsem v praci na nocni tak asi vybehnu k autu a vyzkousim co to vlastne dela.Zatim prepinam palubovku od polohy off.
Tony píše:v zimě ovšem nedoporučuju nechávat světla v poloze on. po nějaké době vám to může vybít baterii. ony ty světla mají dost velký odběr při startování. v létě není problém
delfin píše:Tony píše:v zimě ovšem nedoporučuju nechávat světla v poloze on. po nějaké době vám to může vybít baterii. ony ty světla mají dost velký odběr při startování. v létě není problém
Ovladac svetel ma u nas prece vliv pouze na osvetleni palubky, nebo ne?
Tony píše:to neni pravda ze zhasnou automaticky pri startovani. pohasnou v dusledku vysokeho odberu proudu.
snike píše:
Zhasnou "automaticky", takhle to mají v podstatě všechny auta ;-) Spínací skříňka je konstruovaná tak, že v poloze START jsou elektricky sepnuté jen ty spotřebiče potřebné ke startu a ty co by zbytečně zatěžovaly baterku se po dobu startu odpojí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé