Reklamace přístrojové desky

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Re: Reklamace přístrojové desky

Příspěvekod William » 30.10.2010 17:09

Tak se musím svěřit s dalším postupem mé reklamace přístrojovky (vrzání,občasné lopnutí,divné zvuky)jelikož po navštívení servisu jsem byl vyfak.... s tím,že nic neslyší a že to je normální,jelikož ten plast pracuje apod... to mi nedalo,protože to je opravdu někdy nepříjemné a mě ty pazvuky fakt vadí :thd:
Podíval jsem se tedy na to svépomocí a zjistil jsem následující: občas zavrzne kastlik jelikož tam chybí jeden maličký gumový doraz... následné jsem zjistil,že ta přihrádka nesvítí,žárovka OK,tak po zalehnutí u spolujezdce a zjištování co tam je špatně,jsem zjistil nezapojený kabílek ke světlu a kabeláž nezacvaklý úchytem do držáčku na dvou místech a proto to občasné klepnutí a divný zvuk.Po otevření kasliku jsou vidět 2 šroubky držící kastlik k přístrojovce,jeden byl ožvýkán a protáčel se,dal jsem svůj jiný delší.Vlevo dole u řidiče chyběl jeden malý šroubek(vrut) držící plast.kryt pod volantem a jelikož tam nebyl namontován zřejmě z toho důvodu,že díra pro něj neseděla o 2 cm a šprajcovalo se to tam,tak jsem musel demontovat kryt pojistek a tam jsem přišel na to,že jeden větší šroub na 12klíč je dán nakřivo(našikmo) a nesedí ve správné díře a jen se tam žvýkal o tu díru vedle,nebylo to tedy přichycené,proto to nesedělo a skřípalo a následně ten menší vrut již poté krásně zapadl kam má. Na krytky airbagu na sloupkách,které mě v servisu při demontáži poničili šroubovákem čekám dodnes... To auto :kia: si příště už určitě nekoupím,ale říkám si,že možná za to to auto nemůže,ale někdo jiný...
KIA cee´d SW II JD 1,4 CVVT Exclusive+zatmavení zadních oken+kožené potahy
William Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Bydliště: Severní čechy-okres Litoměřice  Czech Republic (cz)
2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod titanus » 30.10.2010 17:43

tak ten servis by som uz v zivote nenavstivil :thd: ukazkova fuserina

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 30.10.2010 18:19

William píše:Tak se musím svěřit s dalším postupem mé reklamace přístrojovky (vrzání,občasné lopnutí,divné zvuky)jelikož po navštívení servisu jsem byl vyfak.... s tím,že nic neslyší a že to je normální,jelikož ten plast pracuje apod... to mi nedalo,protože to je opravdu někdy nepříjemné a mě ty pazvuky fakt vadí :thd:
Podíval jsem se tedy na to svépomocí a zjistil jsem následující: občas zavrzne kastlik jelikož tam chybí jeden maličký gumový doraz... následné jsem zjistil,že ta přihrádka nesvítí,žárovka OK,tak po zalehnutí u spolujezdce a zjištování co tam je špatně,jsem zjistil nezapojený kabílek ke světlu a kabeláž nezacvaklý úchytem do držáčku na dvou místech a proto to občasné klepnutí a divný zvuk.Po otevření kasliku jsou vidět 2 šroubky držící kastlik k přístrojovce,jeden byl ožvýkán a protáčel se,dal jsem svůj jiný delší.Vlevo dole u řidiče chyběl jeden malý šroubek(vrut) držící plast.kryt pod volantem a jelikož tam nebyl namontován zřejmě z toho důvodu,že díra pro něj neseděla o 2 cm a šprajcovalo se to tam,tak jsem musel demontovat kryt pojistek a tam jsem přišel na to,že jeden větší šroub na 12klíč je dán nakřivo(našikmo) a nesedí ve správné díře a jen se tam žvýkal o tu díru vedle,nebylo to tedy přichycené,proto to nesedělo a skřípalo a následně ten menší vrut již poté krásně zapadl kam má. Na krytky airbagu na sloupkách,které mě v servisu při demontáži poničili šroubovákem čekám dodnes... To auto :kia: si příště už určitě nekoupím,ale říkám si,že možná za to to auto nemůže,ale někdo jiný...

mě sice nic nevrže, tak jsem uchycení kdečeho ani nezkoumal, ale koukám že jsi trefil na nějaký odfláknutý kus. To zamrzí...ne-li nasere. Asi by jsem to nafotil a přinejmenším poslal přímo na KIA zastoupení nebo do fabriky, jak si to tam dobře hlídají. Jakou si dělají reklamu.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod William » 30.10.2010 18:44

odfláknutá byla práce mechanika po !!! druhé opakované výměně přístrojovky kvůli boulím,ale je fakt,že věcí k reklamaci řeším více,nyní např. na čalounění dveří u řidiče je takový flek jakoby mastný a čára odshora k tomu fleku,nechtějí mi to uznat,jelikož na shopu to samé mají 2 auta tam vystavená,fakt jsem nevěřil,říkal jsem jim,že to je smutný,když to takhle prodávají,ale vysmáli se mi... :x asi jsem puntičkář
William Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod mbiron » 30.10.2010 18:59

Co takhle vymena servisu, zjevne jde u vas jen o predej a ne o spokojeneho zakaznika. Pokud je pro technika suma za kterou auto zaplatis zanedbatelna tak mu vysvetli ze pro tebe ne a ze za ty penize chces to na co mas narok. Je stale rada prodejcu co si mysli ze prodejem auta to pro ne konci. Pokud jim dame najevo, ze se umime a chceme branit tak tyhle praktiky postupne z nasich obchodu zmizi.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod William » 30.10.2010 19:15

Určitě rozhodně o výměně uvažuji,bohužel opravdu snaha vyjít vstříc nebyla,kvůli tomu vrzání a různým zvukům při 5min projíždce,že nic neslyší :cry: ,říkal jsem,že to nedělá vždy,prostě jsem si připadal jak blbec a kvůli té kosmetické vadě na dveřích,že to snad nemyslím vážně a bylo jim to k smíchu a arogance narůstala :thd: pokusím se to nafotit a nechci se s tím smířit u nového auta ...
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 30.10.2010 19:50

William píše:Určitě rozhodně o výměně uvažuji,bohužel opravdu snaha vyjít vstříc nebyla,kvůli tomu vrzání a různým zvukům při 5min projíždce,že nic neslyší :cry: ,říkal jsem,že to nedělá vždy,prostě jsem si připadal jak blbec a kvůli té kosmetické vadě na dveřích,že to snad nemyslím vážně a bylo jim to k smíchu a arogance narůstala :thd: pokusím se to nafotit a nechci se s tím smířit u nového auta ...

jednou jsi zákazník a jestli se chovají arogantně, tak neváhej a jdi odtamtud.... a nezapomeň jim udělat dobrou reklamu...co jiného by byla v dnešní tržní ekonomice větší potupa než toto? Dobrý prodejce a ani servis si nedovolí chovat se arogantně. Můžou nesouhlasit, můžou to postoupit zastoupení KMCZ, ale nesmí se chovat arogantně! Mě třeba ve výrobě (ve výbavě EX) zaměnili volant za obyčejný a hned druhý den byl vyměněný a s velkými omluvami. Taky je to kosmetická vada, taky to na funkci nemá vliv, ale prostě jsem za to zaplatil. Oni prodávají a my kupujeme a není-li to v pořádku, tak se člověk musí bránit.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod William » 30.10.2010 19:52

Děkuji za podporu a určitě se s tím nesmířím a budu to řešit :evil:
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 30.10.2010 20:17

vidíš a jsme tu často osočováni, že se KIA aut zastáváme. Mě to tak nepřipadne. Prostě jen někdo trefil na dobrý kus a někdo na špatný....tak jak všude jinde a i s jiným zbožím než s auty.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod mbiron » 30.10.2010 21:51

Ja myslim ze kolem Litomeric tech moznosti vyberu urcite najdes vic, kdyz vidim jak z Prahy jezdi kupovat auta do Mostu tak proc by si nemohl za kvalitnim servisem taky zaject tam kde te berou jako zakaznika a ne nekoho kdo je rusi pri nic nedelani.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod William » 30.10.2010 22:25

Zajímavé,Most mě nenapadl,myslel jsem Mělník,tak uvidím a ještě popřemýšlím kam na servis a na první garančku,díky za tip :kia: :drink:
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod William » 31.10.2010 11:32

Foto jsem zadal do osobní galerie,sem mě to nějak nejde :|

[album]2680[/album]

Edit: Takto ;) Titanus
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod PetrLa » 31.10.2010 20:36

William píše:Foto jsem zadal do osobní galerie,sem mě to nějak nejde :|

[album]2680[/album]

Edit: Takto ;) Titanus

no fuj.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod William » 31.10.2010 21:08

:drink: :thu: :thu: díky
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod William » 01.11.2010 20:46

Zdravím,nemáte někdo kontakt na někoho z oddělení péče o zákazníky,nebo tak něco? :idea: .... Dnes jsem psal toto ohledně čalounění ..
Dobrý den.
Jako poslední možnost řešení reklamace Vám zasílám tento email s přiloženými fotografiemi pro posouzení.
Vlastním od konce června vůz Kia cee´d SW (nyní najeto 6000km) zakoupený v Litoměřicích Od začátku mám problémy s kvalitou zpracování interiéru.Jsem již 2x po výměně přístrojové desky kvůli boulím a puchýřům (faktury na fotu přikládám) Má trpělivost došla,když mi zamítli mou prosbu o další reklamaci,kterou jsem si přál již v létě(čalounění dveří). Totiž ihned při první reklamaci přístrojovky jsem upozorňoval ser.technika na flek a odlišný odstín čalounění dveří u řidiče.Bylo mi oznámeno,že by taková reklamace ASI neprošla.Po druhé výměně přístrojovky kvůli velké bouli nad středovým panelem, jsem nyní po 2 měsících poukazoval na její občasné vrzání a divné zvuky,vyskytující se teď v zimním období.Při té příležitosti jsem zkoušel reklamovat znovu toto čalounění dveří(světlejší pruh 1cm široký tahnoucí se dolů v délce 16cm a jeden tmavší flek podélný v délce 5cm viz foto).Stál jsem si za svým,že fleky chci nafotit a poslat k posouzení,ale byl jsem odmítnut s tím,že flek nafotit nelze,jelikož to z jiných úhlů pohledu vypadá jinak a pokud by reklamace nebyla uznána,musel bych si vše uhradit sám.Následně bylo vedoucím servisu konstatováno,že jsem si to také mohl způsobit sám..Upozornil jsem ho tedy,že ser. tech. to ví již od léta - od první reklamace přístrojovky.Po následné prohlídce 2 vozů na shopu jsme ovšem zjistili,že úplně to samé mají i tyto vystavené nové vozy a tudíž,jsem si toto opravdu nemohl způsobit sám (upozorňuji ,že vůz ještě není ani 6 měs. starý). Přijde mi vše o to smutnější,že takovou kosmetickou vadu můžou mít i nové vozy ještě neprodané ,a proto se ani servisnímu technikovi nedivím,že se mi takovou reklamaci zdráhá přijmout a kladně vyřešit. Jak se zdá,kosmetické vady nových vozů jsou asi zřejmě u značky KIA normální či běžné.Bylo by zřejmě potřeba, zamyslet se nad prací výstupní kontroly ve Vašem závodu,aby se nemohli dostat do prodeje takovéto "aušusy".Jsem kvůli tomuto s vozem velmi nespokojen a s touto kosmetickou vadou se nesmířím.
Žádám tímto o vyjádření,zdali je takto znehodnocené čalounění dveří důvodem k reklamaci a věřím,že tato kosmetická vada bude odstraněna.Přikládám přiložené fotografie s důkazem,že to opravdu nafotit lze a je to viditelné poškození zřejmě strojem ve výrobě na místě,které je vidět a u nového auta je to dle mého názoru v dnešní době,při takové konkurenci nepřijatelné a lituji,že jsem dal důvěru značce Kia při koupi nového vozu omámen zárukou 7 let bezproblémového provozu,ale zřejmě to bude jen marketingový tah a ne skutečnost.
S přátelským pozdravem zklamaný zákazník ....
Odpověd z :kia: (info.zavináč.kiapraha.cz ) přišla tato ----- Prosím aby jste směřoval váš dotaz a reklamaci přímo na dealera nebo na importéra ...
Na dealera nemůžu,tam mě přeci "vyfuckovali" a importér ( kia-info.zavináč.kiamotors.cz) zatím nic a jiné kontakty jsem bohužel nenašel a zatím se mi nechce jet jinam,čekám na odpověd,ale nevím jestli se dočkám... :(
William Muž
Fanda vozů Kia

2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Interiér