Fiko píše:V mojom Riu dufam nic vrzgat nebude
coudy3 píše:Čaute chalani! Ja opravujem auta... Tak, ak by ste mali nejaký problém ohľadom nežiaducích zvukov, tak mi dajte vedieť a veľmi rád pomôžem...![]()
Čo sa týka prístrojovky... Môže byť hlučný centrálny panel alebo tienidlo na pristrojovej doske... Sú tam železné klipy, takže treba ich len zalepiť a opäť dať naspäť... a pomôže to... zato vam ručim...
Čo sa týka kombíkov a vzadu vrzgania... Najčastejšie tam vrzga roleta... Stačí zohnať malé lepky... také aké sú vzadu po ŠPZ a nalepiť ju presne pod roletu, kde ma uchytenie po stranách... a vrzganiu bude koniec...
Kosťa píše:Ahojte, já mám už déle trvající problém s něžně povrzávající palubní deskou oproti spolujezdci. Už mi i v servisu dokonce přelepovali pravý senzor pod předním sklem ( už jsem to tu psal, opatlali to bílým lepidlem!!! čuňata), ale vrzání nepřestalo. Když spolujezdec přimačkne palubku nad odkládací poličkou nebo podrží ten pravý senzor, tak to přestane. V NH Car mi řelki, ře je to na kompletní vyndání celé přístrojové desky a abych počítal, že auto bude v servisu celý týden!!!! Budou to prý dělat jen když jim na to vybyde čas!!! To je přístup co!!!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé