Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dnes som prisiel asi na pricinu vrzgania dost hlasneho ked idem po nerovnej ceste. Lokalizoval som to nad calunenim nad hlavou vodica a pri inteierovych svetlach. Je to taky drncavy umelohmotny zvuk. Ked som tam prilozil ruku a pritlacil, bolo ticho. Mate skusenosti ako to vyriesit? Aby som s tym nemusel behat do servisu.
Na to povrzavani horniho svetla vyslo TSB a je to na vymenu v servise v ramci zaruky.Ted nevim presne,jsem v praci,rano ti to preposlu.Mam dojem ze to plati pro auta vyrobene do zari 2011.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
dakujem Ale s vypadavajucim panelom nemam problem. Auto mam MY11 takze teoreticky by sa ho to tykat nemalo. To vrzganie som vyriesil tak, ze pod slnecnou clonou je schovany taky umelohmotny cudlik, na ten som zatlacil, trosku sa to pohlo a uz je ticho. Tak uvidim
Zdravim chcem sa opytat vie niekto o nejako postupe ako vybrat plastovu ofukovu listu, ktora je pod celnym sklom? Zatial som nic ne webe nenasiel a mam problem s neziaducimi zvukmi z tejto listy.
No ony v aute vrzaji skoro vsechny plasty, kdyz je budes mackat pokavad to nebude vrzat samovolne, tak bych ze sebe v servisu nedelal v**a
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Vol som a poriadny lebo som si kupil Kiu. Auto este nema 4 roky a interier vrzga ako na no neviem k comu to prirovnat lebo mal som staru Skodu 120 a tam po 20 rokoch nevrzgali plasty ako v Ceede. Ak ak nahodou tak stacilo vymenit plastove uchytky. Hlavne ze existuje 7rocna zaruka krasny marketingovy tah nikto nepovedal co presne do detailov kryje. a to uz nehovorim o kvalite a cene servisu to je vsakmo inom.....
Zdravim vas no musim sa aj ja pochvalit,mne vrzga palubovka nad radiom,v oblasti schranky pred spolujazdcom a pri pravom A stlpiku,niekedy pocut aj take tukanie v oblasti radia da sa to vrzganie nejak odstranit?
pri zvysenej teplote interieru sa zacina ozivat pristrojova doska, priblizne oblast strieborneho ramu nad radiom ale vlastne cokolvek na pristrojovke silnejsie zatlacite-spoje, vrzga riesenie?
jo, presne ako na videu najviac je to tam, kde sa nepouzil makceny plast, ale klasika tvrdy a nan nadvazuje dalsi pockajte, to ako len niektore kusky? ked zatlacis na tie miesta, je uplne ticho? to znamena, ze to nie je celkova konstrukcna chyba ale len nieco nedotiahnute? mam dat servis?
Během jízdy se mi ozývalo vrzání z přístrojové kapličky, následně v mém servisu vrzání odstraněno ... nyní již vše v pořádku Doporučuji navštívit servis
KIA Sportage MY25 TOP 1.6 T-GDI GPF 4x2 MHEV 7DCT 118 kW bílá Cassa (WD) 20.999 km ... Kanec klubu