Rouchi píše:Hele chlapi a můžu se zeptat co jste měli před Kiou za auto ???
jako ja neřikam, že žádný divný pazvuky neslyšim, a že mě to občas trochu nesere, ale jako příde mi to u auta za 300tis naprosto v pohodě.... kdyby jsme se bavili o autě za milion tak už chápu že se dost budete vstekat, ale jako řešit se servisem každou "píč..." mi příde trochu přehnaný berte to tak, že ta fabrika stála miliardy a nějak to musí zaplatit, takže když daj náklady na auto 150tis tak ho prodavaj za 300 právě aby se splácela fabrika... já jsem se ceedem i s jeho celkovym spracováním max, spokojenej, za ty prachy to je skvělej služebník, kterej mi už posloužil 15tis. km a mam ho moc rád...![]()
![]()
Je uplne jedno ake auta som mal pred tym, alebo s akym autami som jazdil. Ci tie zvuky z palubovky porovnam z fabiou, oktaviou, alebo citroenom C3,Alebo ked to porovnam aj s "uzitkovym" autom fiat fiorino atd... je na tom najhorsie ceed. A to mam na nej najazdene 7000km spominane auta maju od 15 000 - 70 000km. Je rozdiel ked sa ozve pazvuk fakt po nejakom vymole, alebo ked klepoce napriklad priehradka spolujazdca pri rovnej ceste so starsim drsnejsim afaltom pri rychlostiach 40km/h . Myslim ze taketo prkotiny ma auto za 13000 eur zvladat hravo. Alebo to, ze pred vymenou mi stredova konzola praskala na rovnej ceste uz aj pri prejazde zakrut. Myslim, ze to len trosku treba rozoznat CO je "norma" a co nie. A isto nie som ochotny vydrbat za nove auto prachy a pocuvat to co mi nerobili ani stare auta. Dam mozno este ceresnicku na torte. Kia si to robi sama kontrolou kvality priamo vo vyrobe. Nakolko ked som to auto kupil tak na druhy den sa zacala krcit cierna folia na zadnych dverach nad oknom vrchna cast nie kraje. Nasledne mi tuto foliu odobrali a vymenili. NO po tyzdni som tam bol zas a az potom sa prislo na to,ze v kii pri vyrobe zle osadili zadne dvere a tesnenie doslova vytlacalo tuto ciernu foliu. Dalsou vecou je, ze ako moze auto opustit zavod v Ziline s tym, ze pride do salonu na predaj a guma ktora lemuje ten plastovy trojuholnik na zadnom okne je totalne zdeformovana. Tak tolko ku vystupnym kontrolam kia....