Vrzání interiéru

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Re: Vrzání interiéru

Příspěvekod vladislav » 02.11.2009 15:56

mbiron píše:Clovece: co v tom aute vsechno vozis to k denni potrebe? ;) Ja krom lekarnicky, trojuhelniku, nahradnich zarovek a skrabky na okna v aute pokud to jen situace dovoli nevozim nic ale moc se mi to nedari, pritelkyne a deti jsou asi jineho nazoru nez ja :D

Zjistil jsem,že největší bordílek mi dělají drobné kovové mince co mám v přihrádce pod výklopnou středovou loketní opěrkou..Mám jich tam pomalu do poloviny a oni si pěkně tam drnčí...A nejaký podíl ma ten bordýlek co mám v přihrádce před spolujezdcem....Hlavně ,že vím kde je příčina.. 8-)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod mbiron » 02.11.2009 16:30

No, kazdopadne tohle na reklamaci nebude :D jednou mi mince skocila do loketni operky uvnitr toho plastu a to byl mazec, v kazde zatacce to hezky jezdilo a bouchalo, vydrzel jsem to asi dva dny, pak prisla na radu dlouha pinzeta.
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Dajek » 02.11.2009 17:34

jak tu každej říká jak ty Fábie strašně vržou, tak je to o kusu, třeba já měl před ceedem Fabii Combi a bylo v ní ticho jak na hřbitově, v tomhle mě ceed trošku štve :D
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod Ingdave » 02.11.2009 18:00

Tak já taky můžu porovnat Fabii a Cee´da, ve Fabii už po ujetí 400km mi začala vrzat sedačka a vrže dodnes a Cee´d se zatím teda neozývá, od doby co jsem demontoval přepážku N1, tak mám klid.
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Yeti (2010)
90700 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Nalim2 » 02.11.2009 19:23

I já můžu porovnávat Ceeda s Felicií co do "vrzání". U Ceeda zatím naštěstí nevím, co to je :thu: , ale zato moje Felicie mi to vynahradí za oba. :). Podle těch všech vašich ohlasů jen čekám, kdy co začne :tongue:
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod jody » 26.11.2009 14:12

Uběhl nějaký čas, takže je možno podat zpětnou vazbu. Použití silikonového oleje do prostor, kde se spojuje černý plastový díl palubovky se světlou částí, zatím zabralo. Nástřik jsem aplikoval již dva krát, neboť údery pěstí do palubovky kupodivu nezabraly. Když to nešlo pěstní domluvou, použiji sofistikovanější přístup.
Ale vážně, jsem přesvědčen,že ten zvuk,který popisuji jako pískot, je skutečně odvislý od pohybu jednotlivých dílů -slicování - palubovky.
jody Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
31000 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod penek » 27.01.2010 08:27

Nevím, jestli se to tady už konečně dořešilo, ale já po X návštěvách v Y značkovejch servisech a Z různejch "úkonů a "oprav" jsem to totálně zoufalej hodil jednomu kámošovi automechanikovi u nás na vsi. Ten si to během jízdy poslech a řek, že vodhalovat takovýhle <I>oviny ho děsně baví a že tuší vodkaď bude vítr foukat. Vlez za palubku a říkal, že je to konstrukční vada, že je tam na straně spolujezdce sice heft a na něj díra, ale neseděj na sobě, páč jsou cm vod sebe! A tudíž to tam pracuje a vrzgá. Takže to tam nějak zbastlil, ani jsem nechtěl vědět jak. No a říkal, že už to vrzgat nebude. Já jsem mu nevěřil, páč tohle jsem slyšel už tolikrát vod tolika KIA kravaťáků. A von se křenil jak rarach a říkal, že mi ručí hlavou. Mu ji jinak fakt uškubnu i s kořenem.
Vod léta 2009 klid. Toť vše.
Keine Panik auf der Titanic!
penek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod Bindick » 27.01.2010 11:32

Potýká se s tímto nešvarem asi více automobilek. V testech většinou říkají, že nic nevrže nebo naopak, takže problém to je. Ale jak ho vyřešit?? Chělo by to nějaký postup tímhle namaza to a to, přitáhnout to a to, podlepit to a to...jenže vazby mezi jednotlivými prvky po úpravách zřejmě vytvoří nové vazby a jsme zase v kukuřici..Pravda je, že člověk otupí. Že radio, které se blíží zvukem krystalce, kterou si v období dospívání sletoval ignoruje slušným zvukem mp3 z flešky. Pazvuky mi za rok také tolik už nevadí. Myslím, že to je tak, jako když se nastěhuje člověk k rychlodráze nebo vlakovým kolejím. Po čase to mozek filtruje a člověk to nevnímá. Tím, že ses ozval, jsi mi jen připomněl, že mě to s..e, ale už mnohem méně. Kdyby tvůj mechanik nám prozradil fígl, byl bych ti vděčen. Už tedy víme že silikonem naolejovat přechod dvou plastů, lepící páskou podlepit posuvnou část bezpečnostního pásu. Tak má někdo prosím další radu??Tomáš
Bindick Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod penek » 27.01.2010 11:52

No tak to teda já si na nic takovýdleho zvykat nehodlám. Na jednu stranu chápu ty mechaniky v servisech, že je to taková "blbá závada". Ale ku*va snad mám káru za půl míče, tak mi přece nebude vrzat jak nějakej trakáč, no ne? No jo, jenže dneska ty značkový servisy honem, honem, udělat garančku nebo vyměnit bouchlej blaťák, ale věnovat něčemu úsilí a čas, a použít u toho navíc mozek a šikovný ručky, to fakt může asi leda někdo jako tenhle můj šťouravej kámoš.
Hele, jsem bohužel na cestě směr NDR, ale hned jak se vrátím, tak se u něj nějak stavím, provedu výslech a výsledky sem dodám.
Keine Panik auf der Titanic!
penek Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2008)
245000 km @ 5.3 l/100km

Příspěvekod mbiron » 29.01.2010 10:22

Maly test: Zahrejte auto na provozni teplotu s ofukem na nohy a prostor dokud neni palubovka minimalne vlazna. Nasledne dejte chlazeni + AC, vysledek je neskutecne praskani v palubovce. Co s tim? Odpovim si sam, pozvolna topit, pozvolna chladit :lol:
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod olin » 29.01.2010 12:49

Tak u mne je zatím už tři čtvrtě roku klid. :D Jen ti Kabáti z flešky občas dělají hroznej kravál :!: :sleep: :sleep: :thu:
Obrázek Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Obrázeknajeto >19000 km a něco i nacouváno
Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+
Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
olin Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 3. místo (1)
Sponzor (15) TOP sponzor (3) Organizátor srazu (1)

Kia Ceed SW III (2020)
19000 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod mbiron » 29.01.2010 13:19

olin píše:Tak u mne je zatím už tři čtvrtě roku klid. :D Jen ti Kabáti z flešky občas dělají hroznej kravál :!: :sleep: :sleep: :thu:

Tak je reklamuj, prece to nebudes trpet? :lol:
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod autas » 14.02.2010 18:10

Já jsem taky hledal nějakou dobu pazvuk. Takové drnčení, ale jen při určitých otáčkách, takže spíše rezonance. Bylo to slyšet jakoby zpod přístrojovky, ale nedalo se to lokalizovat. Znělo to tak nějak odevšad z přední části auta. Až jsem to po nějaké době odhalil. Dělalo to vnitřní zpětné zrcátko. Podložil jsem jeho držák kouskem pěnového materiálu v místě kde byl nejblíž čelnímu oknu a je klid.
autas Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd (2008)
16100 km @ 6.9 l/100km

Příspěvekod eNorm » 04.05.2010 18:19

Tak prvni jizda s novym autem a hned problem :)
rezonuje mi stredni panel kdyz jedu na trojku ci ctyrku - kdyz radici paku podrzim v krajni poloze tak to prestane... delaj to jenom tyhle dva kvalty.
Mam podezreni na defend lock ze tam mozna brani necemu... tenhle tejden to snad pujde do servisu tak uvidime co reknou.
eNorm Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
17000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod mbiron » 04.05.2010 18:36

eNorm píše:Tak prvni jizda s novym autem a hned problem :)
rezonuje mi stredni panel kdyz jedu na trojku ci ctyrku - kdyz radici paku podrzim v krajni poloze tak to prestane... delaj to jenom tyhle dva kvalty.
Mam podezreni na defend lock ze tam mozna brani necemu... tenhle tejden to snad pujde do servisu tak uvidime co reknou.

O rezonovani by ti mohl vypravet Aifell, ten s tim ma bohate zkusenosti, blbe namontovany a serizeny Defend, to je bez debat.
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Interiér