Vrzání interiéru

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Re: Vrzání interiéru

Příspěvekod mikk27 » 28.09.2009 14:46

po několika reklamacích jsem se dnes rozhodl vrzání a klepání odstranit sám
montéři v Žilině zapoměli dát šroubek k uchycení palubovky za airbekem pod oknem u spolujezdce obr.81
rozebral jsem skoro celou palubku -u řidíče spodní plast s ovl světel podlepen(samolepící molitan používaný VW,audi pro podlepení plastů)
-střed panel podlepen
-šroubek pod palubovkou u spolujezdce uchycen
-všechny kryty u spolujezdce podlepeny (spodní,kastl,doční)
-na kastlu ze zadu je držák na kábl který byl volný takže dotažen
doufám že mám klid,zkušební jízda proběhla k mé spokojenosti,tak přeji ostatním hodně štěstí při hledání pazvuků
28092009079.jpg
28092009080.jpg
28092009081.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
mikk twenty-seven®
mikk27 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2013)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Bindick » 28.09.2009 19:11

Blahopřeju, jsi borec, že ses do toho pustil. Super. Mně furt vrže B sloupek. Nyní jsem ve stádiu, že všechny pohyblivé části mechanismu nastavení výšky pásu jsem v několika bodech podložil tlustým papírem.Zlepšilo se to, ale stále je tam ten zvuk. Snad ta černá část, ta klepe, jen když se jí jen dotkneš, tak mi nezbyde, než to také shodit a podlepit nebo tak něco. Blahopřeju k odvaze.
Tomáš
Bindick Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2008)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod mikk27 » 28.09.2009 19:27

dík a přeji mnoho štěstí ;)
mikk twenty-seven®
mikk27 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage III (2013)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Riccardo » 29.09.2009 10:32

mikk27: ... Seš fakt dobrej - já bych to bez servisního manuálu nezvládl (nebo ho máš ?).
Asi se do toho taky pustím, o záruku nemám strach, sice je 5+2, ale v ČR stejně nevymahatelná, o čemž jsem se už přesvědčil. KIA servisy prostě nejsou schopné tyhle závady odstraňovat.
Riccardo Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod mikk27 » 29.09.2009 20:25

samozřejmě že manual nemám,ale strach a peníze jsem nikdy neměl :D
ono se to v servisu špatně opravuje když mají minimun času na identifikaci :? ,to by si to auto tam museli nechat a aspoň měsíc sním jezdit,protože jedno vrzání odstraníš a druhé se za dva dny ozve :x ,tak jsem to přejel komplet,jak jsem psal,a doufám že mám klid(už jezdím druhý den po rozbitém Brně a zatím super :) )
mikk twenty-seven®
mikk27 Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2013)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod mbiron » 29.09.2009 21:37

Kazdopadne gratulace, i kdyz v ramci zaruky bych do toho nesel ale muzes jim udelat skoleni o odstranovani vrzani v interieru za uplatu. Mas pravdu v tom ze na to ani nemaji cas hledat nejake pazvuky i kdyz mam pocit ze spise nechteji slyset nez pak slozite rozebirat pulku auta za par kacek. Dneska se neopravuje jako driv, dneska se proste dil vymeni za tezke penize a nepremysli se jak neco opravit lacino.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Mirek28 » 15.10.2009 21:43

Mě začalo vrzat opěradlo sedadla řidiče, jako bych tam měl balík balené vody a ty lahve se o sebe třeli, znáte ten zvuk. Dělá to opěradlo a fakt mě to se.. Jen nevím co s tím, neřešil jste to už někdo? :help:
KIA CEED SW 1.4 CVVT (8Q)
Hlavně mít kola dole, anténu nahoře a gumové patníky !
Mirek28 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
46000 km @ 7.3 l/100km

Příspěvekod roman mikus » 15.10.2009 23:00

ja mam ten isty problem...sedacka mi vrzga a pekne ma to se.e. za mesiac pojdem na garancku po 40 000km, tak tu sedacku budem pripomienkovat. tak isto aj vrzganie stredneho panelu:)

Mirek28 píše:Mě začalo vrzat opěradlo sedadla řidiče, jako bych tam měl balík balené vody a ty lahve se o sebe třeli, znáte ten zvuk. Dělá to opěradlo a fakt mě to se.. Jen nevím co s tím, neřešil jste to už někdo? :help:
roman mikus Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd (2008)
32 km @ 5.0 l/100km

Příspěvekod mbiron » 18.10.2009 10:04

Ze zacatku mi sedacka ridice taky vrzala ale prestalo to samo a az ted co to tady ctu jsem si vlastne uvedomil ze tahle zavada sama zmizela.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Taserda » 19.10.2009 13:10

Objednal som sa do servisu v Košiciach s vrzgajúcou palubovkou.Riešil to už niekto v KE?Pri otáčkach 2000 až 2200 mi vydáva pazvuky niekde v palubovke za budíkmi.
sw 1.6 crdi,r.v.5.2009,farba HR
Taserda Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod alena » 22.10.2009 09:15

Ahoj, tak moje autíčko taky začalo vrzgat. začala vrzgat levá strana palubky. je to hroznej zvuk a nevrže to prtavidelne. Do práce jezdím hodinu a někdy to vřže celou cestou a nekdy jen občas. Sačí jenom málaá nerovnost a nepříjemný zvuk je na světe. Doufam že to časem přestane nechce se mi to dávat do servisu :(
alena Žena
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd (2009)
19860 km @ 6.1 l/100km

Příspěvekod Ingdave » 22.10.2009 09:58

Když si to tu tak pročítám, tak mě napadlo, že mi sedačka řidiče nevrže, ale občas v ní lupne, hlavně při nasedání a vysedání z auta a na nerovnostech.
Cee´d SW 1.6 CRDi - MY09 Comfort Abyss Blue
najeto: 24 015 km
Ingdave Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Yeti (2010)
90700 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Blackhawk » 22.10.2009 13:45

Ingdave píše:Když si to tu tak pročítám, tak mě napadlo, že mi sedačka řidiče nevrže, ale občas v ní lupne, hlavně při nasedání a vysedání z auta a na nerovnostech.

Tak to lupnutie je aj u mna, a zacalo to asi pred dvoma tyzdnami po 10.000 km
Pro_ceed black pearl
Blackhawk Muž
Uživatel fóra

Kia PRO_cee'd (2009)
23000 km @ 0 l/100km

Příspěvekod roman mikus » 22.10.2009 23:22

dnes mi na garancke riesili vrzganie stredneho panelu palubovky a taktiez sedacky. sedacka je namazana a v strednom paneli/y som mal nieco uvolnene...a uz je vsetko ok:)
roman mikus Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd (2008)
32 km @ 5.0 l/100km

Příspěvekod Taserda » 26.10.2009 13:50

Taserda píše:Objednal som sa do servisu v Košiciach s vŕzgajúcou palubovkou.Riešil to už niekto v KE?Pri otáčkach 2000 až 2200 mi vydáva pazvuky niekde v palubovke za budíkmi.

********************************************************************************************************
Vibrácie som mal asi od uvoľneného zrkadielka na čelnom skle(nie som prví),bolo voľnejšie ,po oprave sa zdá byť všetko v poriadku.Testujem :D .
sw 1.6 crdi,r.v.5.2009,farba HR
Taserda Neuvedeno
Uživatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Interiér