Vany do kufru Ceed SW

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Příspěvekod Aifell » 19.04.2008 12:50

mbiron hmmm vysavač ... a na 12 V to není špatný nápad :-) a koik že jsi zacvakal :-) nebo dáreček :-)
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Vaničky do kufru

Příspěvekod Adam » 28.06.2008 20:30

Pokud máte koupenou gumovou nebo plastovou vaničku do kufru Ceed SW, asi se nedají otvírat přihrádky v podlaze, že?
Adam Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 28.06.2008 23:42

daj, teda pokud nemáš plnej kufr
Návštěvník

km @ l/100km

vanička

Příspěvekod Návštěvník » 28.07.2008 11:54

Priehradky sa otvoriť dajú ale musíš vaničku naddvíhnuť.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod koudy61 » 13.08.2008 19:06

Tak dneska jsem objednal vanu do kufru od www.doplnkyauto.cz. Četl jsem tady recenze, tak jsem se nechal inspirovat.
Doufám že neprohloupím.
Čau Koudy61 :kia:
Koudy61
koudy61 Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
30000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 18.08.2008 23:57

koudy61 píše:Tak dneska jsem objednal vanu do kufru od www.doplnkyauto.cz. Četl jsem tady recenze, tak jsem se nechal inspirovat.
Doufám že neprohloupím.
Čau Koudy61 :kia:

Spokojen? :)

PS: adresa je www.doplnkyNAauto.cz :)
Návštěvník

km @ l/100km

Vana Sportage

Příspěvekod Zaza » 19.08.2008 00:27

Já jsem si objednal vanu minulý týden. V prodejně si napsal rok a typ auta a že v pátek bude tam. V pátek dopoledne volal, že vana je tam. Dojel jsem a on - Máte tu auto, aby jsme to mohli vyzkoušet? Otevřem kufr a představte si to ona tam nepasovala :cry: byla trochu delší. Takže on si zbalil vanu a já auto a jeli jsme každý po svém.
Zaza Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: Vana Sportage

Příspěvekod Návštěvník » 19.08.2008 11:08

zaza píše:Já jsem si objednal vanu minulý týden. V prodejně si napsal rok a typ auta a že v pátek bude tam. V pátek dopoledne volal, že vana je tam. Dojel jsem a on - Máte tu auto, aby jsme to mohli vyzkoušet? Otevřem kufr a představte si to ona tam nepasovala :cry: byla trochu delší. Takže on si zbalil vanu a já auto a jeli jsme každý po svém.

Mohu se zeptat,kde jste byl vaničku koupit?Na Sportage bychom měli vany i typové gumové koberce skladem,kdyby jste měl zájem.
Návštěvník

km @ l/100km

Vana Sportage

Příspěvekod Zaza » 19.08.2008 13:44

Jsem se stavoval v prodejně a řekli mi tam, že se stal omyl u dodavatele a že by měli poslat tu správnou vanu do konce týdne. Pokud se nic nebude dít tak se ozvu. Cena za tu mou má být 700,-
Zaza Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod PetrCBR » 17.09.2008 11:25

Panove, tak asi neni prodejce jako prodejce. Ja jsem u toho naseho (Auto Lukas, Valasske Mezirici) koupil original vanu do SW za 915,- vc. DPH (za original slusna cena v porovnani co jsem cetl tady). Oproti nejnizsi cene za neoriginal rozdil cca 200,- coz neni spatne.

btw k tomu vysavaci. Ja jsem koupil v makru vysavac na 12V (vc. kabelu do auto zasuvky) za cca 700 a zatim max. spokojenost. Ma dostatek nastavcu a dokonce i asi pul metrovou hadici.
Nikdy nerikej ze neco nejde ... vzdycky se najde nejaky blbec, ktery nevi ze to nejde a udela to.
PetrCBR Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (1)

Vana od Doplnky na auto

Příspěvekod Návštěvník » 21.10.2008 22:14

Čau,
vanu jsem koupil na "doplňkách" nedávno a je super. sedne do kufru jako prdel na hrnec. Úplně nejlepší je ten střed. Tam co postavím, tak to se ani nehne. Doporučuji.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 03.11.2008 18:19

Vana (kobereček) do kufru interiéru- KIA
http://www.aukro.cz/item474146743_vana_koberecek_do_kufru_interieru_kia.html#gallery Obrázek
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod papra » 16.12.2008 11:51

:wink: pořídil jsem si vanu http://www.doplnkynaauto.cz/product_info.php/products_id/5117 sedla jak zadek na nočník :huh: už byla potřeba teď to bude jednoduší s čistotou :huh: sice vůně novoty v autě se trošku smíchala s vůni plastu :cry: ale to je úděl nových věcí :grin:
papra Muž
Uživatel fóra

5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
45000 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 05.01.2009 19:58

Koupil jsem vanu na www.auto-doplnky.com, cena 700,- + poštovné (150,-), výrobce REZAW PLAST. Do kufru sedne dobře, obchod i doprava v pohodě.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod valis21 » 06.01.2009 23:29

Já mám original půl roku a je super, vozím vzadu psa, nevim co bych si bez ni počal... :rain:
valis21 Neuvedeno
Nováček

Kia cee'd SW (2008)
56000 km @ 5.9 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Interiér