Vrzání interiéru

Výbava, autopotahy, koberečky atd.

Příspěvekod Happy » 27.09.2008 20:31

william píše:ide to aj cez QUICK TIME PAYER

Nevidel som kde si to stláčal, ale je to príšerné a o si nemal ani naštartované

Kde jsem do toho klepal opravdu není vidět. Ale je úplně jedno kde, stačí klepat kdekoliv na palubce a dělá to. Je jedno, jestli vlevo nebo vpravo nebo nahoře či dole. Ale mám dojem, že tomu vrzání předcházela rána, jako když vám vletí šutrák do okna, ale nikde nic. Nepřikládal jsem tomu význam, ale myslím, že tam asi něco povolilo. Normálně napíšu reklamaci a pokud to neopraví, tak znova. Akorát, kdo na to má mít čas a nervy.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Vrzganie palubovky.

Příspěvekod coudy3 » 30.09.2008 18:21

pou5 píše:Konečne sa asi podarilo po rôznych výmenách stredového panelu líšty medzi sezormi alarmu atď vŕzganie odsrániť . Má to len malú chybu , že až na deviaty krát . Asi sa ešte učia ako na to , ale hlavne že zistili že to nie je stredovým panelom , ale uchytením palubovky celkom (rada pre tých ktorým to tiež nevedia opraviť)teraz ide pekne potichu a jazda je teraz príjemná bez rušivých zvukov . :D Obrázek

Máš pravdu, keď Ti vrzgá palubovka pri točení volantom, tak to je v tom uchytení palubovky vpredu dvoma šrobmi. /pri stieračoch/.
coudy3 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Návštěvník » 01.10.2008 17:33

caute KIA-ci,

na mojej novej kare zacalo sem-tam vrzgat nieco - mam pocit ze to je nad lavym blatnikom v oblati kufru.
vrze to len sem tam, ked sa pohynam pomalicky (resp. pri cuvani) ked auto nie je na uplne rovnej ploche.

mate nejaky napad co by to moho byt? ak sa bude dat pozriem na to aj sam.
do prvej garancky sa mi teda cakat nechce

dik
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Jakub » 01.10.2008 20:55

@kiwi

Nevím jak u cee'da, ale u aut často vrže zámek opěradla zadní sedačky. Zkus to lehce namazat vazelínou, tedy ne přímo zámek, ale ten protikus co je na podběhu.
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 02.10.2008 10:22

dik Jakub za tip! hned na to aj pozriem

jakub píše:@kiwi

Nevím jak u cee'da, ale u aut často vrže zámek opěradla zadní sedačky. Zkus to lehce namazat vazelínou, tedy ne přímo zámek, ale ten protikus co je na podběhu.
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Happy » 10.10.2008 17:18

Tak ještě jedno video k té palubce. Myslím, že z toho bude asi jasné, odkud to jde.

>>> TADY <<<
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod peci » 15.10.2008 20:24

Happy píše:Tak ještě jedno video k té palubce. Myslím, že z toho bude asi jasné, odkud to jde.

>>> TADY <<<

V mém ceedu to začalo vrat taky tak, leč v pátek jede na 45.000 prohlídku, tak to rovněž zmíním.
peci Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod mikk27 » 17.10.2008 23:57

prosím napište jak a co servis odstranil ,ať ze servisem nemusíme hledat a zkoušet 10X
dík mikk
mikk twenty-seven®
mikk27 Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2013)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Happy » 18.10.2008 10:57

Zatím nijak, protože mi řekli, že to už někomu opravovali, ale objevilo se to znovu - prý čep, který drží palubovku vpravo u okna. Takže to nedopadlo úspěšně. Poprosil jsem je tedy, aby mi alespoň zjistili, jestli se ta lišta dá vyloupnout, aniž bych někde něco urval. Že bych si ji zkusil vyloupnout sám a vyzkoušel tak, jestli to ještě bude vrzat. Zatím se obávám, že kdybych je v tom nechal vrtat, asi by to bylo ještě horší, prostě s tím nemají žádné zkušenosti, ještě to asi pořádně nedělali. Takže čekám, až mi napíší, jestli se ta lišta u okna dá normálně vycvaknout bez utržení něčeho. V podstatě čekám na požehnání, že si to můžu opravit sám. :-o
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod mikk27 » 18.10.2008 13:46

posílám foto jak to opravili mě samozřejmě bez úspěchu :cry: :cry: :cry:
tak je budu tak dlouho otravovat dokud nebude klid,ono se jim to nechce rozdělávat protože jeto asi kur.... práce
až někdo budede mít nové poznatky prosím napište je sem,nebo napište kde to dokáží opravit Obrázek Obrázek
mikk twenty-seven®
mikk27 Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2013)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Happy » 20.10.2008 18:18

Už jsem přišel na to, jak to odstranit. Dnes se mi asi po 50km jízdě rozdrnčela palubka stejným způsobem, jak jsem tu už 2x popisoval. Za jízdy jsem zkoušel, na co tlačit, abych to odstranil. Zastavil jsem a vystříkal jsem půl spreje silikonového oleje tam, kde je čidlo klimatizace. No, nepomohlo to. Zkiušel jsem za jízdy na tu krytku čidla potlačit a bylo na chvilku ticho, za chvilku to zase začalo. Nakonec jsem zkušel zatlačit i na palubku za tím čidlem, více směrem k čelnímu oknu a taky to přestalo. Tak jsem zastavil, strčil jsem mezi palubku a čelní okno v místě, kde je ta krytka, kus militanu a za dalších 50km se ten zvuk už neozval. Vypadá to tam sice jako pěst na oko, ale pokud to pomůže, tak to trochu zestetizuji a nafotím, co jsem s tím provedl. Samozřejmě v případě, že to opravdu pomůže.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod majo » 21.10.2008 18:48

Zdar Happy, tieto zvuky som pocuval peknych par mesiacov, pokial som zistil co to je a bolo to asi to iste ako u teba - ked vrzganie zacalo tak ak som pridrzal ten pravy snimac/cidlo pocas jazdy, tak to aj prestalo. Asi pred mesiacom som bol v servise v BA na Tuhovskej a tam mi potvrdili, ze o tom vedia, ze bola ista seria vozov, do ktorych sa davala mensia lista a ta sposobovala tie zvuky, tak mi to vymenili a s tymto mam uz pokoj, nanestastie hned po prvych metroch zo servisu som zacul ine vrzganie, do toho casu nepoznane, ktore sa objavuje stale ked tocim volantom a to ma strasne vytaca. Jedno odstranili druhe sa objavilo. Nemam vsak teraz cas lietat do servisu, tak pockam do garancky.
majo Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod Happy » 21.10.2008 19:55

Majo píše:Zdar Happy, tieto zvuky som pocuval peknych par mesiacov, pokial som zistil co to je a bolo to asi to iste ako u teba - ked vrzganie zacalo tak ak som pridrzal ten pravy snimac/cidlo pocas jazdy, tak to aj prestalo. Asi pred mesiacom som bol v servise v BA na Tuhovskej a tam mi potvrdili, ze o tom vedia, ze bola ista seria vozov, do ktorych sa davala mensia lista a ta sposobovala tie zvuky, tak mi to vymenili a s tymto mam uz pokoj, nanestastie hned po prvych metroch zo servisu som zacul ine vrzganie, do toho casu nepoznane, ktore sa objavuje stale ked tocim volantom a to ma strasne vytaca. Jedno odstranili druhe sa objavilo. Nemam vsak teraz cas lietat do servisu, tak pockam do garancky.

Mohl bys, prosím, napsat, v jakém servisu ti to odstranili? Zavolám jim a pozeptám se na to.
U nás vůbec nevědí, jak se ta lišta vyndavá, tak abych na to byl nachystaný se vším všudy. Díky.
Happy Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod Jezevec33 » 21.10.2008 20:09

Autokom Tečovice Zlín-dělali nám opravu vrzaní čidla počasí-zatím se to nevrátilo. ;-)
Quot capita, tot sensus
Jezevec33 Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Citroen C2 VTS (2007)
100000 km @ 9.4 l/100km

Příspěvekod majo » 22.10.2008 10:27

http://www.motor-car.sk/index.php?d=2&b=6 --> Bratislava --> KIA Bratislava
majo Neuvedeno
Nováček

PředchozíDalší

Zpět na Interiér