slava píše:Mark77 píše:Když je poloha spínáče na páčce na OFF - svítí naplno středová konzole a budíky vůbec. Chci aby v každém režimu svítilo podsvícení přístrojovky jde to nějam nastavit na softu ??
Nejde to. Středovou konzolu si můžeš vypnout a zapnout tlačítkem OFF pod ní kdykoliv
. U denního svícení budíky nesvítí. Aby Ti svítily, musíš rozsvítit světla, jakoby ručně. Takže, tak, jak to měli slováci, když nemuseli svítit ve dne. Ale spíš by mně zajímalo, proč když zapnu dálková světla, zůstanou svítit potkávačky(tlumená)
. To jsou potom teploty v parabole. Bodejď by pak žárovky nehořely jedna za druhou. Je potřeba je jízdou chladit a proto výrobci na základě výsledků ze zkušeben doporučovali při delším stání(třeba u závor)přepínat na parkovačky. Nejspíš je to daň, za to blbé denní svícení
. Rakušáky moc nemusím i když mám rakouské předky, ale v tom že povinné denní svícení zrušili měli pravdu a fandím jim. Žádná diktatura z Bruselu
. A taky jsou tam jiní řidiči
.
Ohledně toho deního svícení... Ať se na mě nikdo nezlobí, ale když jedu proti slunci a zajíždím do lesa (taková situace mi nastává kousek od domova velmi často) tak vidím kulový a ne co tam jede. Půlvteřinky bo tak nějak po zajetí do stínu než zaostřim ze slunce vidim také kulový. Pokud auto proti mne má rozsvíceno, tak ho vidim. Já osobně sem stoprocentně pro svícení. Otázka parabol je jistě na místě ale kdo má problémy může to vyřešit přídavnými světly pro denní svícení.
No problemo.