Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Poslednej dobe som si všimol pri dlhšej ceste že po čase je počuť v aute nepríjemný piskot keď je zapnutá klimatizácia. Neviete v čom by mohol byť problém? (Keď je zapnuté rádio je to počuť len nepatrne ale ja som na podobné zvuky citlivý tak mi to dosť vadi , spolujazden to minule napr. ani nepočul ) Na telefón som nahral zvuk od výduchu ventilácie: https://1drv.ms/u/s!AjCxvRcyyUg9lb1Ct2Z ... g?e=NgFdjA (0:10 ako zapnem klimatizáciu začne ten zvuk, 0:19 po vypnutí prestane)
Ja som ten zvuk stále bral ako súčasť činnosti, veď v chladničke to tiež píska. Bral som to tak, že to súvisí s prechodom a expanziou chladiva vo výmenníku.
Jsem asi hluchej, ale nejak moc nepoznam, ktery zvuk myslis. Na dvojkovem ceedu byly docela spatne vyreseny vydechy na palubce, myslim, ze kdyz jsi ho chtel zavrit, tak se nejak klopil dolu a pak tam skulinama stejne sel vzduch a prave to zpusobovalo piskani.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
PtrBug píše:Ja som ten zvuk stále bral ako súčasť činnosti, veď v chladničke to tiež píska. Bral som to tak, že to súvisí s prechodom a expanziou chladiva vo výmenníku.
Čiže to robilo aj tebe? Pretože ja som si za 2 roky toho ani raz nevšimol ale posledné dva mesiace pri dlhšej ceste ako pol hodinu sa to deje stále