EDIT: upraveno v duchu mého posledního příspěvku...
Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Dajek píše:máš pravdu, lístek mi asi sebral vítr, tudíž o ničem nemám ani ponětí, v případě předvolání zdělím, že totožnosti řidiče který spáchal přestupek je mi známá, avšak odmítám podat vysvětlení k dané věci, protože bych tím sobě nebo osobě blízké mohl způsobit nebezpečí postihu za přestupek (§60 zákon č.200/1990 Sb.)
Blackhawk píše:Ja som dostal asi pred rokom pokutu za parkovanie v Prahe na ciernom moste. Rano som nasiel listok za stieracom, tak som isiel na mestsku policiu a dostal som pokutu 100 Kč.
Ale na tom ze ten listok treba vyhodit a hotovo asi nieco bude, lebo mi to povedali skoro vsetci komu som povedal ze som to bol zaplatit
Dajek píše:u mě to nebyla žádná chvilka, auto tam stálo celou nocale zase není chodník jako chodník, bydlím na sídlišti, kde prostě po 17té hodině není šance zaparkovat, auto stálo na chodníku vedle místa, kde se normálně parkuje, chodit tam nikdo nechodí a ničemu to auto nepřekáží, pod každým domem takhle stojí x aut, včera tudíž musely papírky jenom lítat, ať mi milí páni policisté vysvětlí, kde to auto zaparkovat a já ho tam postavím
Blackhawk píše:Ja som dostal asi pred rokom pokutu za parkovanie v Prahe na ciernom moste. Rano som nasiel listok za stieracom, tak som isiel na mestsku policiu a dostal som pokutu 100 Kč.
Ale na tom ze ten listok treba vyhodit a hotovo asi nieco bude, lebo mi to povedali skoro vsetci komu som povedal ze som to bol zaplatit
Nalim2 píše:Blackhawk píše:Ja som dostal asi pred rokom pokutu za parkovanie v Prahe na ciernom moste. Rano som nasiel listok za stieracom, tak som isiel na mestsku policiu a dostal som pokutu 100 Kč.
Já dostal 200 za 10 minut, ty 100 za celý denA to jsem se taky snažil všelijak a že prý by to bylo nespravedlivé vůči jiným, co dostali také 200...
. Asi jsem měl smůlu na výjimečného a zásadového strážce...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé