Čambrla píše:Dnes jsem měl ve schránce 3. číslo KIA VISION. Je tam i vyhlášená soutěž fotografií pro kalendář 2011, jak nám o tom říkali v Mostu zástupci KMCZ. To jsem zvědavý, jestli se tam dostane na jeho stránky někdo od nás.
Na stránkách KMCZ..... nebo zavolej KatceIngdave píše:Už si nepamatuju, kde jsem se k odběru časopisu KIA VISION zaregistroval, chodí mi na firmu a chtěl bych to změnit, ať mi chodí domů, zkuste si někdo prosím vzpomenout a poradit, díky.
Je mi líto, ale kdybych měl, tak stejně bych nedal.Ingdave píše:@čambrla
A máš na Kačku číslo? Jednu dobu bylo na stránkách KMCZ a když jsem ho hledal, tak už jsem nenašel.
Čambrla píše:Je mi líto, ale kdybych měl, tak stejně bych nedal.Ingdave píše:@čambrla
A máš na Kačku číslo? Jednu dobu bylo na stránkách KMCZ a když jsem ho hledal, tak už jsem nenašel.
Je to Vláďo dobře umístěné....KIA VISION nemůže patřit do off topic!!!!!vladislav píše:Hoši,hoší nejste v off topic sekci...Vyjímečně vám to budiš prominuto..
Čambrla píše:Je to Vláďo dobře umístěné....KIA VISION nemůže patřit do off topic!!!!!vladislav píše:Hoši,hoší nejste v off topic sekci...Vyjímečně vám to budiš prominuto..
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé