Čauki,máte někdo zkušenost se zpětným odprodejem auta protiůčtem za nové auto zn.KIA? Mám v plánu si pořídit nové RIO a co se starším? Odkoupí ho prodejce či ne,Dík BREITAK.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Záleží na konkrétním prodejci. První věc kterou bych udělal, je že bych zajel do bazaru kde vykupují auta za hotovost. Budeš mít reálnou představu kolik za auto můžeš dostat a u většiny bazarů ti cenu po nějakou dobu garantují (např. 14 dnů). Pak uvidíš zda cena kterou ti nabídne prodejce jako protihodnotu je pro tebe výhodná.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Já už jsem to realizoval 2 x u prodejce KIA (Emil Frey). Možná, že jsem dostal míň než v autobazaru, ale je to rychlé, z pořizovací ceny nového vozu mi odečetli cenu za starý vůz a za cca půl hoďky to bylo vyřízené, žádné velké papíroování.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020