nový KIA servis CARECAR

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

nový KIA servis CARECAR

Příspěvekod vasatkoj » 25.08.2011 13:59

Ahoj KIA fandové, náhodou jsem na Praze 3 objevil nový servis a prodejce KIA - CARECAR (www.carecar.cz). Nemáte někdo zkušenosti s tímto servisem? Mají pobočku i Brandýse n.L.
Johny

Kia Sportage 1.6 MHEV DCT Exclusive 4x2
Kia Ceed SW 1.6 CVVT Comfort Plus MY 2010, 12/2010
vasatkoj Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Sportage V (2023)
0 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: nový KIA servis CARECAR

Příspěvekod jinsou » 17.11.2012 21:40

Zdraví-Jen malá zkušenost když jsem telefonoval jestli by nainstalovali čestinu do navi kia sportage.Mluvil jsem s technikem chtěl vin tak jsem mu ho nahlásil a prý se zeptá ale že neví jestli vůbec čeština existuje.V tu dobu již tady na foru byla ke stažení.Tak už to je měsíc a žádná odezva ani e-mail.Jasně že jsem si to už nainstaloval,ale ta komunikace servisů je do nebe volající.
jinsou Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion