kaduz píše:nemáte náhodou někdo zkušenost s naftou od tesca s označením DIESEL PLUS. Ví někdo v čem je to plus
Mexican píše:kaduz píše:nemáte náhodou někdo zkušenost s naftou od tesca s označením DIESEL PLUS. Ví někdo v čem je to plus
aditivovana nafta, pocitam ze to bude klasicka nafta s komercnymi aditivami (napriklad VIF). Kvalitativne uricte lepsia. Nazor kolegu balkiho nebrat vazne, on si radsej priplati este Extra-Extra za Diesel Extra u Shellky. A odide s tym istym palivom
V sucasnosti v CR zacal Globus ponukat aditivovany diesel a benzin, kolega kupuje aditivovanu 95 a jazdi mu to pekne. Aj ta aditivovana je lacnejsia ako u "premiovyvh pump". Ja davam obycajnu naftu a dolievam to aditivami (aspon viem ze to tam davam)
PetrLa píše:Mexican píše:kaduz píše:nemáte náhodou někdo zkušenost s naftou od tesca s označením DIESEL PLUS. Ví někdo v čem je to plus
aditivovana nafta, pocitam ze to bude klasicka nafta s komercnymi aditivami (napriklad VIF). Kvalitativne uricte lepsia. Nazor kolegu balkiho nebrat vazne, on si radsej priplati este Extra-Extra za Diesel Extra u Shellky. A odide s tym istym palivom
V sucasnosti v CR zacal Globus ponukat aditivovany diesel a benzin, kolega kupuje aditivovanu 95 a jazdi mu to pekne. Aj ta aditivovana je lacnejsia ako u "premiovyvh pump". Ja davam obycajnu naftu a dolievam to aditivami (aspon viem ze to tam davam)
kolega bere, kamarád tankuje....takové rady jsou vůbec nejlepší......osobně beru na shellce, omv, agipu a párkrát jsem zavítal i na benzinu....nikde jinde neberu...měnit vstřiky v plánu nemám.
Ukaž fakta a data....pak piš takové názory. Ideální by byl asi rozbor jednotlivých vzorků někde v laboratoři. Silně mi to připomíná tu story s Xenony do obyčejných patic bez nutnosti mít balast, automatické klopení světel a ostřikovače světel.
Mexican píše:Takze stojim za tym, ze radsej Tesco, Globus kde sa palivo rychlo toci ako nejaka Shellka kde to palivo lezi dni.
Jirka N. píše:Já Shellu nezapomenu jak nás podváděl s kvalitou nafty a až test kvality ho odhalil. Test si můžete najít na netu je to tak necelé dva roky. Že by se zlepšili nevěřím a jejich nafta je suveréně nejdražší...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: seatik16