Chování na silnicích

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Chování na silnicích

Příspěvekod Tomík » 20.05.2010 06:56

Zdravím všechny.
Nedá mi to, ale po včerejší jízdě domů :scooter: jsem musel založit toto téma. Každý znás určitě zažil nějakýho vo.. na silnici. Co se stalo včera mě dostalo (a to mám nalítáno pěknejch pár tisícovek km). V obci jedu asi 5Okm :photo: , po dobu asi 200m se mi lepil kamion na zadek-fakt tak 20cm :shock: . No jsem zvyknutý, ale když mě začal předjízdět na plný čáře( tu asi neuznává) a v protisměru jelo další auto, tak jsem přestal dýchat. Ten v protisměru málem v pangejtu a ten bl.. se tlačil zpět na mě :shock: . Dal jsem forsáž a radši zmizel než aby mě namačkal na krajnici. Nevím proč ale ještě troubil jak zjednaný :tongue: . Na závěr: nebyl to místní, který to tam zná, ale Polák. Kdo zná Rakas, tak to bylo ve směru do Rakasu před benzínkou u Tůny.
čus
Tomík
Venga 1,6 CRDi, 94kW, stav 67 000km, 5,8l/100
K čertu s tímhle středním věkem!Důchod mi nedají,protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají,protože jsem příliš starý..
Tomík Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Kia Venga (2010)
22400 km @ 5.8 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Chování na silnicích

Příspěvekod Tony » 20.05.2010 09:43

poláci jsou ... to ví každý. jsem z pohaničí tak je na cestě potkávám denně. to víš u nich jsou cesty na jedno velké ... tak si jezdí vymlátit mindráky k nám, bohužel. a kamiony to je kapitola sama o sobě. jednou jel sem takhle přes hranice směr fm, dojíždím kamion (čecha) a *** jede na čtyřproudovce uprostřed tak ho problikám ať uhne, nic, tak troubím, nic. tak sem ho sméknul a on na mě začal troubit a dojíždět na mě. no mazec. na kruháču mě zase předjel (zablokoval mě nějaký über řidič co asi prvně viděl dvojproudý kruháč) a když sem ho chtěl předjet znovu tak do lítal z pruhu do pruhu a nechtěl mě pustit. málem jsem se z toho vyšil! tak buď byl ožralý, sjetý nebo jen těžce zamindrákovaný. tak sem callnul na cajty a nadiktoval sem jim spz a kam jede, říkali že ho vezmou za Hranicemi :lol:
Tony aka FUCKER LUCKER in CoD World and LUCKER1984 in WoT
Kia cee´d 1,6 CRDi EX+
najeto 118 000 km

Tony Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd (2007)
118000 km @ 6 l/100km

Příspěvekod Berka » 20.05.2010 17:22

Ale no tak. Každý v kamionu není hov@do a de.bil, ale nějaká vyjímka se bohužel také najde, jako v každém jiném zaměstnání. Pár kamioňáků znám, u nás v práci jich je se mnou asi 100 :D . Z osobní zkušenosti vím, že pokud řidiče kamionu nenaštvete nějak svým jednáním tak nemá důvod aby vás nějak "nenáviděl". Tedy pokud to pak není opravdu nějaký blbec. Osobně mi taky dokáže vytočit když mi na normální silnici zdržuje osobák který může jet, a já jsem se 40t autem rychlejší jak on. Když to jede 90 km/h (už to slyším jak hromada z vás křičí že kamion může jet jen 80 km/h :) ) tak nevím proč by stejně rychle nemohl jet osobák. Určitým problémem je přesnost tachometrů. Je jasné že pokud se někdo bude držet přesné devadesátky nebo padesátky, tak tou rychlostí prostě nejede a ten řidič kamionu pak má pocit že ho zdržujete protože jeho tachometr (dnes už je tachograf extra- mimo) ukazuje narozdíl od toho vašeho přesně a vidí že nejedete 90 ale 84 km/h. Každý z vás si řekne že těch několik málo kilometrů nikoho nezblázní, ale ten řidič v kamionu není na výletě a jeho těch několik málo km/h opravdu brzdí, protože za den když se to nasčítá to dělá celkem dost kilometrů které mohl najet. A to je mnohdy to co vás dělí od dojetí na místo. Nedávno mi chybělo ujet 15 km domů na které jsem prostě už neměl volnou jízdu. A to je po odjetí asi 720 km za ten den opravdu k nasrá..
Jak jsem psal v každém povolání se najde blbec, mnohdy jeden řidič kamionu provede něco jinému řidiči kamionu, ale většinou to není úmysl, ale chyba která se může stát každému. Můžete někoho přehlédnout, špatně odhadnout situaci atd. Jsme jen lidi.
Když už jsme u toho chování na silnici tak jsem si vzpomněl na vnímání motorkářů. Když už jezdím tím kamionem tak je asi jasný že jsem byl téměř ve všech státech evropy a v některých jsem bohužel víc jak doma, ale všiml jsem si že v žádném, ale opravdu žádném jiném státě na západ nebo na jih od nás motorkáři nevadí lidem tak jako u nás. Naprosto ve všech státech je běžné že motorky v kolonách projíždí dopředu, protože tím nikoho nezdržují. Někde to dělají nesměle a pomalu (německo), někde ani moc nepřibrzdí (francie, itálie, španělsko). Stejně to platí i na semaforech. Prostě motorka ve frontě nestojí, ale dojede až vedle prvního stojícího auta protože než se rozjede tak jste na motorce dávno pryč. Zkuste to u nás. Polovina lidí vás bude nenávidět protože oni tam přeci stojí a druhá vás bude chtít sundat bokem auta (jako jeden pán v modrém passatu :tongue: ). Tímto mu chci oznámit že měl štěstí že se mu to nepovedlo. Navíc to dokonce ani není v zákoně zakázané. Pouze u stání před žel. přejezdem bylo uvedeno (nevím zda to ještě platí), že vozidla se řadí v pořadí v jakém přijela. Při projíždění kolem kolony se totiž nejedná o předjíždění, ale objíždění překážky. Alespoň se takto shodlo několik právníků a nějaký policista ještě doplnil že to je v pořádku, pokud motocyklista nepřejede dělící plnou čáru.
Tak a hurá do mne... :roll:
Subaru Outback 2.5i Executive
Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno
ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno
ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Berka Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)

Subaru Outback V (2018)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod hermenet » 20.05.2010 18:03

Berka píše:... Tak a hurá do mne... :roll:

Proč? Já to beru. :thu: A mám kamiony rád :drink:. Takový kamion jedoucí devadesátkou na okresce je supr štít proti předjíždějícím a různě si to šněrujícím vozidlům :thu: I motorkáři jsou bezva, když nejedou v protisměru proti mně :shock:, což se mi teda nedávno stalo s jedním netrpělivcem, který předjížděl kolonu. To jsem musel úplně zastavit.
KIA cee'd SW 1.4 CVVT 80.2 kW Active (2009) Obrázek
hermenet Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

7. sraz Kia-Club.org (1)

Opel Zafira (2016)
90000 km @ 8.37 l/100km

Příspěvekod titanus » 20.05.2010 18:16

tak ja zase uplne naopak, ja beriem kamionistov ako najlepsie sa spravajucich soferov na cestach...maju skusenosti, trpezlivost a vedia na co ich kamion ma a na co nie (teda okrem horskych priesmykov u nas - tam to stale skusaju ked je sneh a stale sa smykaju dole :lol: ) zato motorkarov na cestnych motorkach beriem za najhorsich soferov...je to neumerne vysoky pomer vykonu k priliehavosti motroky k vozovke a jej bezpecnosti a to ze som este nevidel ist motorkara v meste 50tkou nebudem spomonat..najdu sa slusne vynimky ale u mna je to taky isty pomer slusnych motrkarov ako nesluch kamionistov...upozronujem ze myslim cestne motorky a nie chopre a tie karavanove motorky s tv a chladnickou :) to su motorkari ktory si jazdu uzivaju heslom cim pomalsie tym lepsie....samozrejme nehadzem vsetkych do jedneho vreca...tod moj nazor ;)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod ervss » 20.05.2010 18:29

ja som vcera isiel predbiehat na takej dlhej rovnej ceste z Bratislavy do Rovinky co jazdim kazdy den .. je tam 90ka .. pan isiel 50 ale auto za nim ho isielo tiez predbiehat tak ze okej obaja zacneme predbiehat ale ON predbieha pomaly tak som tomu ujebal a predbehol som aj jeho ze chvilu sme sli 3ja vedla seba to vyzeralo zaujimavo ale nemohol som riskovat ze sa nezaradim .. je tam siroka cesta asi pre 8 pruhov tak v strede takze to bolo OKEJ ale niekto by si povedla ze blazon ale nikoho som neohrozil a riskovat ze sa nezaradim lebo niekto pridat poriadne som nechcel .. : ) takze aj ja som bol vcera mozno za idiota ale bral som to ako najlepsie riesienie
ervss Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

BMW 5 Series (2008)
0 km @ 8 l/100km

Příspěvekod Tomík » 20.05.2010 20:41

Berka píše:Ale no tak. Každý v kamionu není hov@do a de.bil, ale nějaká vyjímka se bohužel také najde, jako v každém jiném zaměstnání. Pár kamioňáků znám, u nás v práci jich je se mnou asi 100 :D . Z osobní zkušenosti vím, že pokud řidiče kamionu nenaštvete nějak svým jednáním tak nemá důvod aby vás nějak "nenáviděl". Tedy pokud to pak není opravdu nějaký blbec. Osobně mi taky dokáže vytočit když mi na normální silnici zdržuje osobák který může jet, a já jsem se 40t autem rychlejší jak on. Když to jede 90 km/h (už to slyším jak hromada z vás křičí že kamion může jet jen 80 km/h :) ) tak nevím proč by stejně rychle nemohl jet osobák. Určitým problémem je přesnost tachometrů. Je jasné že pokud se někdo bude držet přesné devadesátky nebo padesátky, tak tou rychlostí prostě nejede a ten řidič kamionu pak má pocit že ho zdržujete protože jeho tachometr (dnes už je tachograf extra- mimo) ukazuje narozdíl od toho vašeho přesně a vidí že nejedete 90 ale 84 km/h. Každý z vás si řekne že těch několik málo kilometrů nikoho nezblázní, ale ten řidič v kamionu není na výletě a jeho těch několik málo km/h opravdu brzdí, protože za den když se to nasčítá to dělá celkem dost kilometrů které mohl najet. A to je mnohdy to co vás dělí od dojetí na místo. Nedávno mi chybělo ujet 15 km domů na které jsem prostě už neměl volnou jízdu. A to je po odjetí asi 720 km za ten den opravdu k nasrá..
Jak jsem psal v každém povolání se najde blbec, mnohdy jeden řidič kamionu provede něco jinému řidiči kamionu, ale většinou to není úmysl, ale chyba která se může stát každému. Můžete někoho přehlédnout, špatně odhadnout situaci atd. Jsme jen lidi.
Když už jsme u toho chování na silnici tak jsem si vzpomněl na vnímání motorkářů. Když už jezdím tím kamionem tak je asi jasný že jsem byl téměř ve všech státech evropy a v některých jsem bohužel víc jak doma, ale všiml jsem si že v žádném, ale opravdu žádném jiném státě na západ nebo na jih od nás motorkáři nevadí lidem tak jako u nás. Naprosto ve všech státech je běžné že motorky v kolonách projíždí dopředu, protože tím nikoho nezdržují. Někde to dělají nesměle a pomalu (německo), někde ani moc nepřibrzdí (francie, itálie, španělsko). Stejně to platí i na semaforech. Prostě motorka ve frontě nestojí, ale dojede až vedle prvního stojícího auta protože než se rozjede tak jste na motorce dávno pryč. Zkuste to u nás. Polovina lidí vás bude nenávidět protože oni tam přeci stojí a druhá vás bude chtít sundat bokem auta (jako jeden pán v modrém passatu :tongue: ). Tímto mu chci oznámit že měl štěstí že se mu to nepovedlo. Navíc to dokonce ani není v zákoně zakázané. Pouze u stání před žel. přejezdem bylo uvedeno (nevím zda to ještě platí), že vozidla se řadí v pořadí v jakém přijela. Při projíždění kolem kolony se totiž nejedná o předjíždění, ale objíždění překážky. Alespoň se takto shodlo několik právníků a nějaký policista ještě doplnil že to je v pořádku, pokud motocyklista nepřejede dělící plnou čáru.
Tak a hurá do mne... :roll:

zdar,
není potřeba jít do tebe jako kamioňáka. Máš psáno že jsi taky z Rakasu, tak to tam znáš. Normálně se tam jezdí 70, ale teď co je tam napraný štěrk s asfaltem to projede touto rychlostí jenom ..... . Ráno jsem v kopci před Strašecím předjížděl 3kamiony nalepený na sebe, že by jsi mezi nima neprošel. Jel jsem v tom cca 75km/h a zítra musím koupit sprej na asfalt (mám od toho celou zadní část, takže proto ta 5O u Tůny. Jinak souhlas že bl... se najde všude. Přeji Ti hodně klidných km :thu: .
čus :kia:
Tomík
Venga 1,6 CRDi, 94kW, stav 67 000km, 5,8l/100
K čertu s tímhle středním věkem!Důchod mi nedají,protože jsem příliš mladý a ženy mi nedají,protože jsem příliš starý..
Tomík Muž
Fanda vozů Kia

Sponzor (2)

Kia Venga (2010)
22400 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod Venda » 20.05.2010 20:57

Já jel o víkendu do V.čech a asi 5km za městem jsem dojel osobák a kamion.Všichni jsme se zařadili za sebe když najednou za mnou přiletěl Ford a hned to lajnoval vedle nás :shock: .Cesta byla na jeho manévr dost krátká, šla na horizont a ještě se stáčela do leva. Skončilo to tak, že jsme skoro zastavili, aby se stihnul zařadit :x . Ještě do toho pršelo, že nebylo moc vidět.
Hlavně, že měl na spz.-Sko (makovec).
KIA CEED SWII. 1.6GDi Ex. 9S
Venda Muž
Přispěvatel fóra

Kia cee'd SW (2012)
18000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Jakub » 20.05.2010 21:00

A nejhorší jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude. A jak rychle se množej :D
Kia SPORTAGE IV 1.6T-GDI DCTexclusive + paket winter, bronzová metalíza MYB
Jakub Muž
Moderátor

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1)
Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (5)

Kia Sportage IV (2017)
37604 km @ 7.1 l/100km

Příspěvekod spog » 22.05.2010 10:02

Jojo, trpaslíci SMART (& kamiony) ;)
spog Neuvedeno
Nováček

Kia Carens I (2002)
160000 km @ 8 l/100km

Příspěvekod bosyboss » 22.05.2010 12:43

ervss píše:ja som vcera isiel predbiehat na takej dlhej rovnej ceste z Bratislavy do Rovinky co jazdim kazdy den .. je tam 90ka .. pan isiel 50 ale auto za nim ho isielo tiez predbiehat tak ze okej obaja zacneme predbiehat ale ON predbieha pomaly tak som tomu ujebal a predbehol som aj jeho ze chvilu sme sli 3ja vedla seba to vyzeralo zaujimavo ale nemohol som riskovat ze sa nezaradim .. je tam siroka cesta asi pre 8 pruhov tak v strede takze to bolo OKEJ ale niekto by si povedla ze blazon ale nikoho som neohrozil a riskovat ze sa nezaradim lebo niekto pridat poriadne som nechcel .. : ) takze aj ja som bol vcera mozno za idiota ale bral som to ako najlepsie riesienie

Len jeden dotaz. Ak niekto predbieha pomaly, nemusí to znamenať, že pomaly predbieha lebo tak chce, ale preto, že rýchlejšie to nejde :D . Príklad: Požičiam si ocovu Fábku 1.9 SDI 47 kW. Vyskúšaj si niekedy predbiehanie na tomto stroji :shock: .
Ja osobne nikdy nepredbieham auto, spolu s iným predomnou.Tam si nie si nikdy istý.Niekedy sa dá, ak idete dlhšie za sebou a ty vidíš štýl jeho jazdy, že auta neobehuje z rýchlosti 70 na 5-tom, či 6-tom prevodovom stupni, ale podradí.
Ale súhlasím, že je veľka časť vodičov, ktorá si myslí, že stačí nech iba on to stihne a ten druhý? Aký hruhý za mnou? Spätňaky nepoužívajú.
bosyboss Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod g.man » 22.05.2010 19:09

Jelikož se tak trochu počítám mezi motorkáře, tak chci jen říct, že s Berkou naprosto souhlasím. Jasně, občas se najde mladej blbec, kterej kazí pověst ostatním, ale to je jako všude. Předloni jsem měl havárku a když se mě někdo ptá, jak se to stalo, tak se skoro stydím říct, že jsem jel na motce, respektive na velkým skůtru (600 ccm). Většina lidí nechce přijmout fakt, že jsem jel po hlavní silnici, v obci, padesátkou, v levém pruhu, nic jsem neporušil - a smetl mě mladej kluk s dodávkou. Prej si myslel, že to stihne. Co na to říct? Jemu se nestalo nic, já se léčím dodnes. Taky jsem projel pár států a je fakt, že nevidím důvod nenávidět motorkáře a blokovat jim cestu jen proto, že se prostě propletou zácpou. Vždyť to přeci nikomu neublíží, ani ho ta motorka nezdrží. Než autař zařadí, motorka je pryč. Tak co to je? Závist, že já musím čekat v koloně a on ne? Nevím, nechápu tohle chování některých řidičů a je mi z toho smutno. Když vidím motorku ve zpětným, tak mu uhnu a pustím ho. Vždyť mně to nic neudělá a jemu to pomůže. Někdy je mi z některých řidičů na blití. Asi si léčí komplexy, těžko říct. Za volantem hrdina, doma srab. A ještě jedna věc. Uvědomme si, že především ti starší chlapíci na motorkách jsou vyježdění a mají zkušenosti z praxe. A snad každý motorkář, který chce na našich silnicích přežít, vnímá okolní provoz daleko víc než řidič auta. Na rozdíl od něj se dívá všude okolo a mnohem víc předvídá, protože ví, že při srážce s blbcem mu jde o život, ne jen o plechy!
Kolegové, přestaňme bezdůvodně nesnášet motorkáře. Zkuste si na motku někdy sednout a jen se tak projet. Pokochat se krajinou, vnímat vůně, všímat si okolí a nespěchat. Prostě si jen vyjet. Bez cíle, jen tak, pro radost z jízdy, ze života, ochutnat krásu okolí. Kdo nezažil, nepochopí :thu:
Lépe zbraň mít a nepotřebovat ji, než ji potřebovat a nemít.
g.man Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (2)

Kia Stonic (2018)
1200 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod slava » 22.05.2010 21:31

Je to nádhera, jízda na motorce! :yes: . Jako mladík v 70tých letech jsem lítal na ČZ 175(tehdy měla zvlášť nádržku na olej), byla mojí holky, která už vydělávala, jezdily fantasticky obě dvě, já končil v učení, 2 roky jsme spolu žili, pak vojna a .......však víte :( . Benzín stál něco málo přes dvě kačky, najezdili jsme spolu, ale i sám, tisíce kilometrů a dodnes na to velice rád vzpomínám. Lítal jsem s ní kolikrát i 130 km/hod, motorky se mi zdá neměly omezenou rychlost, projeli jsme celé Čekoslovensko a bylo nám krásně. Silnice nebyly tak narvané jak dnes, blbců tím pádem bylo taky míň, policajti se ještě chovali slušně, neprudili, nikoho nešikanovali, prostě, krásné, bezstarostné mládí. Jó, motorka, to je nádhera!!

P. S. Abych nezapoměl. Jednou jsem se na ní vymázl, to když jsem vjel ze sucha zpod mostu na mokré kostky. Jel jsem po řiti snad 30 metrů. Odnesly to jen gatě a rozsekl jsem si koleno. Ani nevím o co, takový to byl fofr. Bez dalších následků na zdraví, samozřejmě až na tu hlavu :lol:
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod Čambrla » 22.05.2010 23:03

Offtopic :
slava píše:Je to nádhera, jízda na motorce! :yes: . Jako mladík v 70tých letech jsem lítal na ČZ 175

Plně s tebou Slávku souhlasím. Já měl ČZ 250 a to v té době byla hodně dobrá mašina :thu:

slava píše:... byla mojí holky, jezdily fantasticky obě dvě, ......

Ty se máš ....... dobrá motorka, dobrá holka.... :lol:

slava píše:....policajti se ještě chovali slušně, neprudili, nikoho nešikanovali, .....

No, mám pocit, jestli by sis neměl v Pasohlávkách objednat jiné ubytování. Tam se mnou nevydržíš. Ale tebe mám rád Slávku, tak tě nebudu ani prudit, ani šikanovat. Potřebuju tě jako řidiče, abych mohl ve sklípkách koštovat. :oops: Ale v neděli s tebou končím!!!!!!! :x

slava píše:.... Bez dalších následků na zdraví, samozřejmě až na tu hlavu :lol:
Jo, o tom už něco vím. Furt někde něco hledá a nenachází... :lol: :lol:

:tongue: :tongue: :tongue:
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod Tomi_san » 23.05.2010 00:56

Ja mám s kamionistami skôr takú skúsenosť, že kade idú tade je strašná kolóna :(
A čo sa týka riskantnej jazdy, tak vodiči na oktáviách asi najviac. Predbiehajú v neprehľadných úsekoch a nezaujíma ich či ide dačo naproti. :x
Nemám slov ku tak nezodpovedným vodičom. :?
HYUNDAI ELANTRA XD 1.6i GLS
:twisted: ELA - RED DEVIL
Obrázek
Tomi_san Muž
KIA Family

4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
3. místo (1) Sponzor (1) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Organizátor srazu (1)

Hyundai Elantra III (2002)
200000 km @ 6.5 l/100km

Další

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion