bob17 píše:Jak jsi vlastně dopadl? Bylo to ono? Zajímá mě, jaká je v současnosti v Praze doba od přestupku k projednání - jestli to už zrychlili, nebo se to naopak stále prodlužuje.
Řídila to osoba blízká

bob17 píše:Jak jsi vlastně dopadl? Bylo to ono? Zajímá mě, jaká je v současnosti v Praze doba od přestupku k projednání - jestli to už zrychlili, nebo se to naopak stále prodlužuje.
snike píše:Řídila to osoba blízká![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bob17 píše:Tak to je pohoda. To už takhle zkrátili časy projednání od přestupku?
jakub píše:@snike
Koukám, že ten úsekový radar od Průmyslové k lanovému mostu začíná ještě před tou benzínkou, kde jsme se scházeli cestou na sraz. To jsem ten jediný náklaďák na jižní spojce mohl klidně předjet a vzhledem k pauze na benzínce bych tu průměrnou rychlost dodržel.
mbiron píše:Zajimave informace pro nas neprazany.Urcite jsou mista s trvalym merenim,je o nich nekde psano?
mbiron píše:Ja vam nevim, snazim se jezdit podle predpisu a antiradar nebo informace o radaru nejak neberu v potaz. za blbost se plati a pokud budu pristizen za porusovani predpisu tak budu za to po zasluze potrestan, spis mi vadi ze na kazdeho je jiny metr. Nekdo jednou ulitne a je i 1000 korun silena darda a nekomu kdo nema hluboko do kapsy je to naprosto sumak a navic ma treba u policie nebo na magistratu zname tak to nejak zamazne.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé