Luiz píše:Tak mám vybráno. Mé soukromé výběrové řízení vyhrála UNIQA. Povinný ručení a havarijko mě vyjde na 10 100 a to mi nezapočítala ještě další 5% slevu, kterou dostanu od ředitele a která mi tak pokryje pojištění předního skla ! UNIQA totiž nabízí vyježděný bonus z povinného ručení (u mě je to zatím 35%) i na havarijko. U jiných pojišťoven si bonus na havarijko musíte vyjezdit zvlášť na havarijku ! Pro ty co mají vysoké bonusy tak UNIQA vyjde asi bezkonkurenčně nejlíp.
Beda píše:Vzhledem k me nedavne udalosti, kdy jsem resil nabourane dvere, se mi dostalo prekvapeni jaka je zustatkova cena meho vozidlanedalo mi to a vyplnil jsem si opet online pojisteni vozu (Allianz) a k memu prekvapeni mi na webu vysla castka o 5tis. mensi (za rok) nez platim ted a to jsem tam navolil mensi spoluucast, vetsi pojistku na sklo a pojisteni spolucestujicich
Zasel jsem tedy dnes na pobocku Allianz a k memu udivu to vyslo s temi novymi polozkami jeste vic
nez platim ted (jen o pra stovek). Rozhodne se ten pojistovak branil ty variante, ze bych zrusil pojistku a znovu se pojistil pres web
ale po delsim mlceni mi potvrdil, ze je to moznost, jak dosahnout nizsi pojistky, diky slevam poskytovanym na online pojisteni. Jake mate zkusenosti vy
:
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé