@Motorsport
Ted jsem to chtel psat a koukam, ze mas tu samou zkusenost, videl jsem prave Medaka, jak se mu to prubezne rozsvici a zhasina :-)
Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Anonym píše:Už má někdo zkušenost a nebo ví ,jak se mění halogenka v mlhovkách?
Anonym píše:Copak OSRAM už praknul!
Motorsport píše:@ snike:
Původně jsem to sledoval na Roomsteru a tam to bylo také skokově, dokonce jsem tam našel i chybu SW, díky které to škodofce nesplňuje předpis EHK48, ale to nikomu nevadí. Podle tohoto předpisu je to tak, že nesmí nastat případ aby svítily obě mlhovky současně. U Roomsteru pokud dáš jednu blinkru a pak druhou, tak to chvíli svítí na obě strany.....
Beda píše:Ceho jsem si ja vsiml na Medaku, tak se mu ty mlhovky rozsvecely nejak zahadne nevim dle ceho, protoze neblikal nikam do strany, stal na miste s nastartovanym motorem a jednou se mu rozsvitila leva strana a pak zas prava strana a dokonce se stavalo, ze mu v jednu chvili taky svitily i obe dohromady (asi ten samej problem jak u Roomsteru)
Motorsport píše:Ano, ano u Mercedesu to reaguje na úhel natočení volantu.
U Cee´da to ale není jednoduché, systém se potom připojuje na ESP, které sleduje úhel natočení. Přenos informace mezi volantem a jednotkou ESP je prostřednictvím datové sběrnice CAN. Máme k dispozici procesor, který komunikuje s CAN sběrnicí ale je to na delší vývoj a auto bychom potřebovali na delší dobu.
Motorsport píše:Vloudila se chybička, nechal jsem se unést tím ESP. U Cee´da, díky tomu, že má elektronický posilovač řízení tak i když nemá ESP, tak má snímač na volantové tyči pro posilovač..... Takže ta informace je v CAN sběrnici vždy.
Ale i když je to ovládané informací z CAN sběrnice, pracuje to pouze do 40km/hod.
thunder píše:tak prave som po montazi novych ziaroviek,ozaj to nic nie je chce to trpezlivost a hlavne sa nebat potiahnut,pre jednoduchsie vybratie ja osobne som povolil aj 2sroby ktore drzia predny naraznik aby som to tak nenamahal pri vytahovani.pomahal mi aj svagor cize to islo este lepsie.v najblizsej dobe sa to chystam zopakovat pretoze dnes som zabudol kupit diody do parkovaciek..![]()
![]()
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé