Já taky nechci na KIU házet jen špínu. Auto se mi vzhledově líbí - je hezky elegantní a to u "kombiků" nebývá zvykem. Zvlášť když se podívám na Fabii kombi II.

Taky jsem zatím nadšená z podvozku z toho, že je tvrdší. Z Fábie jsem byla zvyklá, že se s ní musí jezdit po nerovnostech velmi opatrně a to nemluvím o dírách, jelikož jejich nemoc je geometrie. Aspoň ta moje potvůrka byla hodně náchylná na tuto nemoc. Stačilo ji opravdu málo. Ale jinak jsem s tím autem neměla za 6 let problém. (Nechci být zastánce Škodovky, jen jsem zatím jezdila jen s auty její značky.) A to bych očekávala i od tohoto auta. Je mi jasné, že cena v poměru k výbavě je velmi dobrá, ale proč by neměla být KIA dobrá ve všem (a vyrábí se v tak moderní fabrice), pokud se chce vrátit do podvědomí lidí a na silnice u nás.
A co teď miluju je, že můžu otevřít kurf zmáčknutím otevírání přímo na pátých dveřích. Moje fábka to ještě neměla a otevírat ze vnitř auta od řidiče, to bylo příšerné.
Mám to auto ráda, najeto s ním mám málo, ale doufám, že budeme kamarádi a že bude mnohem víc kladů a záporů jen minimálně.