Caldik píše:Tak už
Mě to stáhnout nejde
Dal jsem MY20 včera šlo a dnes nejde
Tak už vím proč. Údržba serverů.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ta udrzba trva uz nejak dlho

Caldik píše:Tak už
Mě to stáhnout nejde
Údržba je plánovaná do 22.11.21motuz píše:Caldik píše:Tak už
Mě to stáhnout nejde
ta udrzba trva uz nejak dlhoaspon mne stale pre Ceed - MY20 vypisuje tu hlasku, mozno tu verziu stiahli ak obsahovala viacero chyb (podla toho co pisu diskutujuci)
Tak zase na druhou stranu, stát se může cokoli i u stojícího auta a pokud probíhá update a něco se stane u stojícího auta dopadne to i tak špatně. Ale je pravda, že je menší pravděpodobnost, že se něco stane u stojícího auta.Beda píše:A to budte radi, ze nemate navigiaci Gen1, kde musite mit nastartovano rozhodne dele nez hodinu mozna dokonce 2 (uz si to nepamatuji), protoze tam trvala aktualizace opravdu dlouhoJezdil jsem aktualizovat zasadne na chalupu, kde jsem mohl nechat nastartovane auto venku na zahrade, nikdy jsem neriskoval aktualizaci behem jizdy, protoze clovek nikdy nevi, co ho potka a kdyby mi auto chciplo za jizdy, tak se radio umrtvi, protoze by to prerusilo aktualizaci.
snike píše:XCeeda slo zvolit bud Rychla nebo Standardni ... zvolil jsem Standardni.
Beda píše:A to budte radi, ze nemate navigiaci Gen1, kde musite mit nastartovano rozhodne dele nez hodinu mozna dokonce 2 (uz si to nepamatuji), protoze tam trvala aktualizace opravdu dlouho...
johnyfly1 píše:v niektorych krajinach nemozes mat bezdovodne nastartovane auto... myslim ze aj u nas to platitakze zrejme tym bolo myslene to...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé