ferino píše:Zabudol si este na tretieho "zruta" pri leasingu. Poistovnu. Pri leasingovkach casto aspon jedno poistenie sa vyzaduje cez "ich" poistovnu. A ta nebyva lacnejsia ako zjednas ty, dokonca ani nepozna bonusy.
lebka75 píše:zkus mrknout sem http://www.kia-club.org/viewtopic.php?f ... it=leasing
mrtvy.kenny píše:lebka75 píše:zkus mrknout sem viewtopic.php?f=2&t=806&hilit=leasing
no to je nejspis ten thread, o kterem pisu. tam se objevujou zpravy typu "nulove navyseni neni nulove a nevyplati se", ja si nemuzu pomoct, ale kdyz si vezmu, ze s tim (pro me) krveziznivym pojistenim sice preplatim za celou dobu splaceni kolem 37.000 na pojisteni oproti zakladu (vychazim z toho, co platim ted na fiata 1.6), v priplade 70% akont a splatek na 3 roky, tak mi to prijde opravdu v klidu, protoze vyuziju ono nulove navyseni. kdyztak me nakopnete, mozna neco nevidim.
jinak jsem si vedom toho, ze leasing = preplaceni, ale o tom to je, mit tech 270k pohromade, tak to neresim, to je jasne, takhle pri hypotece pasu spis po co nejoptimalnejsim mesicnim zatizeni. (3-4k) a hlavne jak jsem rikal, fiat proste zacina stosovat problemy, takze hned po stk pujde z domu.
ale na ty moje otazky tam stejne nevidim odpovedi.. resp. jsem obeslal 4 prodejce, jeden odpovedel na konkretni poptavku obecnyma vetama, ze by musel na vysi splatek udelat kalkulaci a kdesi cosi... druhy prodejce poslal alespon konkretni navrh, ze ktereho vychazim, ovsem jen u csob (z fora jsem pochopil, ze stejne nejlepsi volba). takze spis resim uz jen jestli se da hnout s tim pricmrdnutym pojistenim za 14k mesicne... to mi prijde dost, mozna ne.. ziju zatim ve vesmiru povinneho ruceni 3360 rocne..
titanus píše:@mrtvy.kenny
ale ved na tu "nevyhodu" nuleveho leazingu stale ukazujes - poisteniemyslim ze je jedno ci tvoja penazenka preplati auto o 37.000,- na poi alebo na splatke, jednoducho zaplatis viac...neboj oni to maju vykalkulovane tak aby natom skodovy neboli
typujem ze poistenie maju vybavene ovela nizsie a ten rozdiel si supnu ako nahradu za poskytnutie "nuloveho leazingu" tak to vidim ja
horsie je ze ked clovek nema nasetrene ta vela inych moznosti nema
titanus píše:musis brat do uvahy ze koli chybajucim 80.000,- to auto tvoje 3 roky nebude a ak sa hocico stane predat auto na ktorom je leasing je dnes veeelmi tazke, asi by som uvazoval o uvere z banky a mal tu istotu ze ked sa nieco stane predam auto, splatim uver a este nieco ostaneale to je moj pohlad na vec...skusal si banku o kolko prelatis uver 80.000,- ?len nemyslim spotrebny
tam su palky jak hrom...
mrtvy.kenny píše:no, zkousel jsem kalkulacku na ge money expres pujcku - 80k na 40mesicu a jen tam jsem v preplaceni na 28.360,- a v tom nemam pojisteni auta zadne. pak treba neco podobneho, co mi u sporky podsouvaji jako predschvaleno v internetbankingu a tam se to splhalo k 70.000
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé