Anonym píše:Já jsem si celou dobu říkal co jezdím, že mi to svití na prd a hlavně do koruny stromů.Tak jsem dnes zajel na STK a nechal si od kámoše seřídit světla.Měl jsem je o 1 cm posunuté nahoru.Tak nechápu že to prodejce před předáním nezkontroloval.Jinak těd to už svítí, ale jak už ví Snike chci to tak Vyměnit ,No, ale snad to nebude jako u Fabie, kdy to fakt praskalo každý druhý měsíc.
jakub píše:Já mám na vratech garáže pořád ještě namalované schéma pro seřizování světel, takže vlastně kontroluju každý den.
snike píše:jakub píše:Já mám na vratech garáže pořád ještě namalované schéma pro seřizování světel, takže vlastně kontroluju každý den.
Tak mi si k tobě uděláme výlet a zkontrolujeme nastavení našich světel ;-)
jakub píše:snike píše:jakub píše:Já mám na vratech garáže pořád ještě namalované schéma pro seřizování světel, takže vlastně kontroluju každý den.
Fotka vrat byla tady, ty lomené čáry je to schéma:
http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=293
Jak je vidět, seřízení světel je na vlastní nebezpečí.
![]()
snike píše:jakub píše:snike píše:jakub píše:Já mám na vratech garáže pořád ještě namalované schéma pro seřizování světel, takže vlastně kontroluju každý den.
Fotka vrat byla tady, ty lomené čáry je to schéma:
http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=293
Jak je vidět, seřízení světel je na vlastní nebezpečí.
![]()
Máš to dobře vymyšlené jeden hlídá pravé a druhý zase levé světlo, že![]()
![]()
vladislav píše:Já to ještě neměnil....tak nevím...![]()
snike píše:vladislav píše:Já to ještě neměnil....tak nevím...![]()
Já taky ne, ale to bude asi tím, že jsem mlhovky použil zatím snad jednou. To se ale změní v lednu, až si nechám namontovat Corner Light. Pak se bude informace jak vyměnit žárovku v mlhovkách hodit ;-)
vladislav píše:snike píše:vladislav píše:Já to ještě neměnil....tak nevím...![]()
Já taky ne, ale to bude asi tím, že jsem mlhovky použil zatím snad jednou. To se ale změní v lednu, až si nechám namontovat Corner Light. Pak se bude informace jak vyměnit žárovku v mlhovkách hodit ;-)
Snike nestraš..já jsem se už navyměnoval v posledních dvou letech žárovek dost...
snike píše:vladislav píše:snike píše:vladislav píše:Já to ještě neměnil....tak nevím...![]()
Snike nestraš..já jsem se už navyměnoval v posledních dvou letech žárovek dost...
Mně čeká výměna žárovky H7 zítra, dneska na to nebyl čas :-(
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Eric