na jakém principu to funguje? ultrazvuk? ten je ale jen na par metrů ne?
Tony píše:na jakém principu to funguje? ultrazvuk? ten je ale jen na par metrů ne?
Tony píše:na jakém principu to funguje? ultrazvuk? ten je ale jen na par metrů ne?
thunder píše:som si spomenul minule sme sli od svokrovcov a v dialke..no v dialke.tak odhadom 150-200metrov som zazrel zajaca ktory bezal smerom od auta ale ci sa splasil od zvuku motora alebo ultrazvuku je otazne..ale tiez myslim ze to nebude len par metrov
jakub píše:thunder píše:som si spomenul minule sme sli od svokrovcov a v dialke..no v dialke.tak odhadom 150-200metrov som zazrel zajaca ktory bezal smerom od auta ale ci sa splasil od zvuku motora alebo ultrazvuku je otazne..ale tiez myslim ze to nebude len par metrov
Vyplašil ho hrom.(Malá slovní hříčka)
Tak po precteni podminek Kia Assistance jsem je ani nevolal. Na poskozeni 3 osobou nebo prirodnimi vlivy se to nevztahuje. Dolil jsem pul litru destilky a dojel do 15 Km vzdalenyho servisu. Dali tam novou hadicku za 4 Eura, zmerili zamrznost nemrznouci smesi a jel jsem. Asi to bylo jenom odvzdusnenim, ale cela nadrzka prazdna? No popravde jsem to od nakupu nekontroloval... Zatim to jezdi OK. Dneska parkuju zas u hotelu, tak jsem zvedavej, co s tim kuny provedou. Postrikal jsem to svym sprejem proti plisnim do bot :-D ...andyf píše:Je videt, ze jsem toto podcenil. Je to snad to jedine tema, co jsem tu necet.![]()
Vcera jsme prijeli do hotelu v Nemecku u Drazdan. Je to kousek od lesa ... Rano jsem nastartoval, jedu a rikam, si nejak to netahne
, jako by mi nefungovalo turbo (ale zadna kontrolka nesvitila!!). Jeste jsem do jel do prace, koukam do motoru, a nejaka hadicka uplne rozkousana.
Hned jsem si na tohle vlakno vzpomnel... Navic v nadrzce chladici kapaliny hladina pod "L" a vecer uz byla uplne prazdna.
Nechal jsem to stat na parkovisti... Zitra volam Kia Asistenci, tak jsem zvedavy, co z toho bude...
:
Nerad bych, aby po mne sli ochranci zvirat :razz:ludek_f píše:
Nebylo by lepší nechat tam boty na které používáš ten spray ??? :-D :-D :-D
No zatim tady v Nemecku to muzu udelat dost tezko, ale jak dojedu domu, hned to zacnu resit...ludek_f píše:
Koupil jsem plašič kun a hlodavců s piezoměničem na 9V baterku, přidělal na jeden šroub do motorového prostoru a pokud se nevybije, je klid..
dr.krtek píše:http://www.hobbycar.cz/engine.php?lang=cz&viewd=1&idin=(id=156
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé