Původně jsem chtěl kupovat Goodyear UG7+, ale je nějaký problém je sehnat za rozumnou cenu .... v levnějších e-shopech jsou vyprodané.
Už jsem je měl objednané od Pneu Pešíček (www.pneu-servis.cz), ale objednávku mi po 14ti dnech zrušili

zklamalo. Sice mají dobré ceny, ale nic nemají skladem a komunikace dost špatná - na telefon se jim nejde dovolat, na emaily neodpovídají,
pouze na dotazy vyplněné přes jejich internetový formulář .... když jsem psal, že si na pneu klidně další měsíc počkam, objednávku mi zrušili.
Na e-shopu uvádějí, že mají pneu skladem nebo k dodání do pár dnů, ale ve skutečnosti nejsou schopní objednávky vyřídit.
Chápu, že se občas stane, že nějaké zboží není dostupné, ale u nich je to většina a ani se neobtěžují to dát včas vědět nebo aktualizovat
dostupnost na e-shopu (několikrát jsem je upozorňoval, že i ty Goodyear UG7+ mají stále zobrazené jako dostupné skladem i když nebyly).
Když jsem se ptal co mi mohou nabídnout, ze všech zimních pneu 195/65 R15 měli pouze Kleber-Krisalp HP2 a Firestone-Winterhawk 2 Evo.
Nakonec jsem pneu zakoupil přes jiný e-shop, ale díky Pneu Pešíček jsem přišel o dost peněz. Ztratil jsem díky nim 3 týdny během kterých
se ceny pneumatiky docela navýšily ... cca o 100Kč / ks. Kdyby mi dali včas vědět, že nic nemají, tak bych si je rovnou objednal jinde

No nic, třeba to je jen špatná shoda náhod a Pneu Pešíček je dobrý e-shop ...... nicméně o mě jako zákazníka přišli. Raději budu objednávat jinde.