Z ktere znacky auta jste presli na vuz Kia?

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Z ktere znacky auta jste presli na vuz Kia?

Příspěvekod Sekys » 19.11.2010 21:36

Zdravím Vás všechny ve spolek,
od včerejšího dne jsem se zařadil mezi Kiaře :D Po dlouhém rozhodování jsem si vybral v Mosteckém salonu ASAS nádherného cee´da v černé metalíze a i při nepřízni počasí,které na Mostecku včera panovalo jsem si mazlíka přivezl s přítelkyní domu.
Úžasné vozidlo do kterého jsem se na první pohled zamiloval stejně jako do své přítelkyně,takže mám na tachometru najeto 145km a jsem zvědav v jakém světle se cee´d ukáže do budoucna.
Jinak ohledně dané diskuze jsem před včerejším nákupem vlastnil Opla Corsu 1.4 a kupoval jsem jí již 10let starou a poslední roky ty opravy byly neúnosné,tak se stalo to,co se stalo a patřím mezi Vás.
Mějte se fajn a přeji všem spoustu šťastně ujetých kilometrů. :thu:
Sekys Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Martinek-Kfely » 23.11.2010 16:57

Pořídil jsem novou Sportáž 3
Přešel jsem z wv T5 byl jsem spokojený ale chtěl jsem nebourané auto a v naší zemi chtěj snad všichni vydělat a pokaždé jsem zjistil drobnosti a přestřiky a takhle mam jistotu /snad/
Jinak jsem toho hodně oběl než jsme si vybrali .má nejhezčí design je to ná Tigřík jak ho hned přezdívají moje holky.
Martinek-Kfely Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Cecilka » 28.11.2010 12:02

Ahoj
Jsem tady nový myslím na fóru. Mám od jara 2010 Ceed 1.4 a zatím jsem maximálně spokojen. Mám 11500 km. Nikdy v životě jsem nové auto neměl. Moje poslední byl Renault Scénic - už měl něco za sebou, tak musel jít.
Cecilka Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod kamsta » 10.12.2010 15:55

Ahoj všem,
asi jako většina jsem začínal na Š 120. Měl jsem 2. Potom jsem pořídil jetou Octavii TDI, která mi celkem dobře sloužila 6 let. Teď přišel čas na změnu. Kupovat jetý auto v Čechách jsem nechtěl a tak jsem se poohlížel po novém. Po pročtení testů, recenzí a taky fóra to vyhrál cee'd SW. V neposlední řadě bylo důležitý, že jsme se na něm shodli i s manželkou ;). Máme ho už skoro měsíc a nemůžem si ho vynachválit.
kamsta Neuvedeno
Nováček

Kia cee'd SW (2010)
1400 km @ 5.9 l/100km

Příspěvekod KamZehr » 10.12.2010 16:10

Tak já jsem začal u Fiata 127, potom Moskvič Aleko, Audi 80, Ford Mondeo, Honda Accord a od r. 2007 mám Kia ceed, 1,6 benzin. Jsem naprosto spokojenej, ale po cca 4 letech chci změnu. Vždy jsem toužil po SUV, tak půjdu do nové Sportage.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod PeterZM » 10.12.2010 17:05

Ja som tak isto začinal Š105, Ford Focus a teraz Kia Ceed SW...
VW Passat B7 2.0TDi 125kw DSG Bluemotion
Kia Ceed SW 1,6 CVVT Lpg Phoenix silver r.v.09 Predané
PeterZM Muž
Přispěvatel fóra

Příspěvekod romanxx » 17.12.2010 20:47

ja som zacal skoda 120 , fiat tipo,brava , naposledy som mal renault laguna2 a posledneho pol roka osedlavam vytuzenu
KIU SPORTAGE
romanxx Muž
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Lubomír » 26.12.2010 12:48

Zdravím všechny. Řidičák mám 18let a svoje auto mám 9-té. Když to vezmu popořadě: Lada, Dacia, Moskvič, Golf 2, Felicie, Fabie, Octavie, Audi A3 a teď mám půl roku Vengu 1,6 benzín. Nejvíce se asi všichni moji známí diví, jak jsem mohl od Audi přesedlat do Kie. Audi A3 Sportback 2,0 TDI je krásné auto. Dodnes, když projede po silnici, tak se za ním otočím. Uživatelsky to pro mě ale byla katastrofa. Jsem docela chlap, takže banální záležitost jako je např. nastupování a vystupování z auta byl problém. A když to musí člověk absolvovat třeba 10x za den...k tomu ty tvrdé sportovní sedadla....silný motor s šestikvaltem....na jezdění po městě - absolutně nevhodné auto. Rád vzpomínám na Octávku. Pohodové auto, ta moje byla fešanda, pěkná kola, stříbrná metla..atd. Takových je dneska ale na každém parkovišti nejmíň 50! Člověk má co dělat, aby našel tu svoji. Tak jsem hledal něco jiného a protože Yeti je vybavený moc drahý, zvítězila KIA Venga.
Lubomír Neuvedeno
Nováček

Příspěvekod KamZehr » 26.12.2010 18:26

Tak já začal s Fiat 127, perfektní auto, měl jsem ho 11 let, potom jsem přesedlal na Moskvič Aleko, velké auto pro rodinu, ale slabý motor, mírně jetá Audi 80 ,dobré autíčko, v r. 1993 Ford Mondeo 5 dveř., na tu dobu ideální vůz s velkým kufrem, v r. 1998 Honda Accord, dobrý motor, hezký vzhled, ale spíš sportovnější. Proto vzhledem k svému věku jsem od 06-2007 majitelem Kia Ceed 1,6 benzin. Jsem naprosto spokojený, ideální vůz pro 2 osoby. Ale když jsem uviděl novou Sportage, bylo rozhodnuto. Vždy jsem toužil po SUV, a proto jsem ji 14.12. objednal (1,6 GDI) a doufám, že budu spokojený jako se Ceedem.
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod kosjak » 29.12.2010 00:09

...16 rokov na Škode Forman, to snáď už nejazdí nikto! A za týždeň Kia Cee´d SW
V Cee´d-e hrá lepšie punk než v Škode Forman. Punk forever !!!
kosjak Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
59580 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod mbiron » 30.12.2010 09:38

kosjak píše:...16 rokov na Škode Forman, to snáď už nejazdí nikto! A za týždeň Kia Cee´d SW

Nerouhej se :D Nahodou byl Forman delnik, mel jsem ho taky par let, zacinajici podnikatele v devadesatych letech si ho nemohli vynachvalit. Kez by skodovka vyrobila zase takove auto co dokaze poslouzit. :thu:
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 13:47

:scooter: No já šel s Kie do Kie ,ale tak si říkám a je to 50na 50 ,zda jsem neměl jít raději do té Astry. 8-)
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod KamZehr » 30.12.2010 14:00

No Astra by byla asi cenově vejš.
KamZehr Muž
Fanda vozů Kia

Hyundai Tucson (2020)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Korejcobijec » 30.12.2010 14:08

http://www.opel.cz/vozidla/prezentacni- ... html#/trim Pár kaček by to bylo navíc,ale za sídy se platí taky tak.
Naposledy upravil Korejcobijec dne 30.12.2010 19:21, celkově upraveno 1
Korejcobijec

km @ l/100km

Příspěvekod kosjak » 30.12.2010 17:27

mbiron píše:
kosjak píše:...16 rokov na Škode Forman, to snáď už nejazdí nikto! A za týždeň Kia Cee´d SW

Nerouhej se :D Nahodou byl Forman delnik, mel jsem ho taky par let, zacinajici podnikatele v devadesatych letech si ho nemohli vynachvalit. Kez by skodovka vyrobila zase takove auto co dokaze poslouzit. :thu:

....nooo, ten môj chlapec plechový sa navláčil ton....mal som dva, na prvý mi padol strom /topoľ/ :(
V Cee´d-e hrá lepšie punk než v Škode Forman. Punk forever !!!
kosjak Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2010)
59580 km @ 7.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion