Oběti dopravních nehod...

Diskuze o všem, co nelze zařadit do jiné sekce.
Discussion about everything what has not own section.

Re: Oběti dopravních nehod...

Příspěvekod Aifell » 06.04.2010 16:12

Sakra omlouvám se, na to jsem nepomyslel. nevím jak to vytáhnout, aby to šlo normálně spustit ... :help:
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod geocomp » 06.04.2010 20:40

jaké jsou ohlasy na velikonoční extrémní akce Policie ČR o velikonocích - já jezdil celé svátky a první a jedinou hlídku jsem viděl v pondělí v 11.30 vŽelezném Brodě a to si teprve rozbalovali fidlátka. Jinak jsem projezdil celý kraj od Jiříkova a České Lípy po Semilsko a nic.
geocomp Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Carens II (2002)
172000 km @ 7 l/100km

Příspěvekod Aifell » 06.04.2010 21:11

Tak jak jsem už psal, je to jen pro silné povahy! Je smutné co se někdy děje na našich silnicích :cry: A kdyby toto mělo varovat a zachránit jeden lidský život, tak to má smysl pouštět lidem co si myslí, že to mají tzv. v ruce a nemůže se jim a ani okolí nic stát ... :| Tím netvrdím, že zde jsou diletanti a bezohlední řidiči!!! Je to jen k zamyšlení ... :help:

Video:
https://www.youtube.com/watch?v=JmvDuTWxcHw
Naposledy upravil Aifell dne 06.04.2010 21:43, celkově upraveno 4
Aifell Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod mbiron » 06.04.2010 21:33

Vis Roberte, hloupe je to, ze to oslovi jen ty, co to maji v hlave v poradku a jezdi s rozumem. Ti co si reknou, ze to jim se nemuze stat se tomu jeste vysmejou, jak to hezky natocili. Kdo kdy byl ucastnikem dopravni nehody mi da za pravdu, ze to v nem zanecha ten otresny zazitek, ktery si sebou clovek nese cely zivot a nemusi ani nikdo umirat :!:
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Aifell » 06.04.2010 21:37

mbiron píše:Vis Roberte, hloupe je to, ze to oslovi jen ty, co to maji v hlave v poradku a jezdi s rozumem. Ti co si reknou, ze to jim se nemuze stat se tomu jeste vysmejou, jak to hezky natocili. Kdo kdy byl ucastnikem dopravni nehody mi da za pravdu, ze to v nem zanecha ten otresny zazitek, ktery si sebou clovek nese cely zivot a nemusi ani nikdo umirat :!:

Bohužel vím jaké to je, když ti někdo umře v rukou a to bohužel né jednou ... Proto s touto kampaní souhlasím a jak jsem psal, ikdyby to mělo zachránit jen jeden lidský život ... slůvko jen berte prosím s rezervou!
A toto není jen natočeno a simulace, jsou tam i záběry co se opravdu stalo ...
Aifell Muž
Fanda vozů Kia

Kia cee'd SW (2008)
80000 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod mbiron » 06.04.2010 21:44

Reknu to asi tahle, demokracie za volant nepatri, tady musi platit prisny diktat. Vic policie na cestach, vic pravomoci, vic mereni, daleko prisnejsi postihy.Alkohol bez pardonu postihovat i zabavenim vozidla a trestni odpovednosti.
mbiron Muž
KIA Family

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Nalim2 » 06.04.2010 22:06

geocomp píše:jaké jsou ohlasy na velikonoční extrémní akce Policie ČR o velikonocích - já jezdil celé svátky a první a jedinou hlídku jsem viděl v pondělí v 11.30 vŽelezném Brodě a to si teprve rozbalovali fidlátka. Jinak jsem projezdil celý kraj od Jiříkova a České Lípy po Semilsko a nic.

Nápodobně. Já letos projezdil také celé svátky od pátku do pondělí po Vysočině a NIKDE jsem žádné policajty také neviděl... ;)
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

Příspěvekod Axel » 06.04.2010 22:31

@ mbiron

souhlasím, samotnému se mi to stalo a pořád to mám v hlavě,říkal jsem si a říkám jak jsem mohl tak blbnout co kdyby tam někdo šel :!: :!: :!: (narazil jsem do zaparkovaného auta a obě skočili na chodníku, naštěstí to není tak frekventovaný chodník a stalo se to v 1 ráno...a nebojte alkohol nebyl...nikdy a nikde jsem nejezdil opit)

jinak letos policiste (tentokrate jsem se napil :) protoze jsem neridil :D a mohl si uzit Velikonoce s kamarady :) ) v Decine byli na kamenický, dále v ludvíkovicích a dále na hřensku kde nás stopli, ale řidič byl určen a ten měl letos 0 promile, ale příští rok si to vynahradí :D :D :D
Fandím:
Moto GP
Tým: Ducati Marlboro Team; Jezdec: Casey Stoner (samo na prvním místě jsou naši jezdci :) )

Formule F1
Tým: Scuderia Ferrari Marlboro; Jezdec: Felipe Massa
Axel Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

5. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2008)
34000 km @ 7.6 l/100km

Příspěvekod Stefi » 30.04.2010 14:44

:? no trochu to sem padne zde bylo i štěstí http://www.imotormag.cz/019/ .listujte až téměř na konec a tam jsou videa
Stefi Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1)
10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 1. místo (1) 3. místo (1) Sponzor (16) TOP sponzor (3)

Honda CR-V (2008)
157756 km @ 7.8 l/100km

Příspěvekod kofejn » 27.08.2010 13:27

kofejn Muž
Přispěvatel fóra

Kia Carens III (2007)
0 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod mbiron » 27.08.2010 17:24

Byla to cervena KIA Cee´d SW, z mostecka nikdo cervene SW z klubu nema.
mbiron Muž
KIA Family

Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod Muaddib » 07.09.2010 15:40

Byt jsem mladej tak jsem uz neco odjezdil a musim rictt ze rok od roku je to snad horsi a horsi. Ve mestech se to trochu uklidnilo ale mimo mesta je to peklo. Nekteri ridici se na silnichci chovaj jako cunata a to jsem hodne slusnej. Cela kampan "Nemyslis zaplatis" pravdu postihne jen ty co premysli a maji to v hlave v poradku. Ti druzi se tomu zasmeji a jezdi si dal jako ho****a. Skoda ze u nas je diky zakonum policie kratka na prakticky vsechny prestupky protoze kazdej vycuranejsi hrisnik (a na to uz clovek musi bejt drzej) s nima vybehne. Ja udelat prestupek tak drzim hubu zaplatim necham si spocitat body a bude ze me beranek. Nekteri ne .. Ty se jeste dokazou nastvat ze si je nekdo dovolil pokutovat a jelikoz je tu spousta pravniku (asi z Plzne), kteri jeste navadeji k tomu jak legalne obchazet zakony, tak jim to samozrejme projde.

Zlaty svycarsko... pokuty jako krava, policajti se tam s tebou vubec nebavej, zabavovani aut pri velkym prekroceni rychlosti atd... Maji to moc sikovne udelane .. To ze na sebe jeste na silnich praskaj ma taky svuj ucinek. 90% obzvatel tam jezdi v +- podle predpisu.

Zrovna ted o vikendu jeden nacamranej hnup srazil cloveka, ktery sel po krajnici kousek od vsi kam jezdim na vikend. Bylo to za deniho svetla a pan vypovedel ze ho prehledl. No bodejt by ne kdyz byl vypitej jako duha. To ze uz rano od jedne nehody ujel jen dokazuje co je to za smejda ...

Dneska aby se clovek bal jit po silnici byt na spravne strane protoze nikdy nevite jestli vas taky nekdo neprehledne :( ...
Muaddib Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia PRO_cee'd (2010)
28500 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod Jirka N. » 07.09.2010 22:55

Za poslední rok mi dvakrát nabourali Sorento, jednou zadek a podruhé čelně. Minulý týden mi nedal přednost nejakej mladej asi sfetovanej ve starým pekáči. Vyletěl z vedlejší a já to jen tak tak ubrzdil a to díky tomu že jsem dobře vypočítal jeho rychlost. Dostal by to přímo do boku a to by nerozchodil. Na trénním náklaďáku mám vepředu v nárazníku traverzu a škoda že to nejde namontovat do Sorenta.
Jirka N. Muž
Fanda vozů Kia

Příspěvekod 3CP0 » 30.10.2010 23:23

Foto z tohto tyzdna, dialnica medzi BA a TT, pred odbockou na NR. Vodicka bola osetrena na mieste, bez vaznejsich zraneni! Tomuto sa hovori z pekla stastie :help: Esteze bola v aute len sama, bez spolujazdca...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
3CP0 Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Nalim2 » 31.10.2010 08:30

No smutný pohled... :( a že je to Kia, tak o to ještě smutnější... :( No hlavně že se jí nic nestalo... :shock: ..a v servisu budou mít co dělat... :D
Kia Cee'd II (2015)
Nalim2 Muž
KIA Family

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1)
15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1)
23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1)

Kia XCeed (2025)
628 km @ 6.2 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion