Co se týká toho placení z odpovědnosti, nebo povinného ručení, kdyby druhé auto , které používá dcera neměl havarijně pojištěno tak to platím vše z vlastní kapsy, vinník se vůbec nenamáhal nahlásit to své pojišťovně(kooperatíva), všechno bylo provedeno z mé strany, tak jsem uplatnil havarko, a toho skoro 7 let starého autíčka jsem nechal spoluúčast 5%, HP je ČP, oprava byla něco přes 43 tisíc korun, já dal servisu 5 tisíc a zbytek kryla moje pojišťovna, auto bylo hotovo za 5 dní,ČP provede vymožení od pojišťovny vinníka, a já jsem požádal Kooper. o těch pět litrů, dotyčnému/asi po 28 dnech/
asi do dvou dní byly peníze na mém účtu, a zavololi mi z koop. ,že pokud vinník neoznámi, nemůžou plnit...

,
pro všechny, dokumentaci, foto, pokud je možnost tak i kopie dokladů, začal jsem vozit kvalitnější foťák, tenhle měl řečí jak vše zařídí a dcera málem naletěla(když mi to volala , mně to bylo hned podezřelé, tak jsem se do toho angažoval a v krámu u známých nechal skopírovat i doklady, zkontroloval nákresy, zápis

atd...a hle vyplatilo se