forrester píše:to tony: zatial som z tymi diodami nemal ziadne problemy, uz ma kontrolovali asi 5x a zatial nic,vzdy sa to zvrhlo na debatu o aute
tak vidim ze stim problem neni,ale asi fakt zalezi na policajtovi

forrester píše:to tony: zatial som z tymi diodami nemal ziadne problemy, uz ma kontrolovali asi 5x a zatial nic,vzdy sa to zvrhlo na debatu o aute
milan69 píše:Ty ledky vypadají moc pěkně ale jak se k tomu staví vyhláška:
Tony píše:tak sem si pořídil ty LED diody do parkovaček. jsou extra výkonné. není to jen jedna diodka ale rovnou 6. trochu se mi zdá že jedna svítí trochu do zelena ale možná se mi to jen zdá. uvidím večer a pak hodím nějaké foto. odkaz jak vypadají je někde výše
thunder píše:Tony píše:tak sem si pořídil ty LED diody do parkovaček. jsou extra výkonné. není to jen jedna diodka ale rovnou 6. trochu se mi zdá že jedna svítí trochu do zelena ale možná se mi to jen zdá. uvidím večer a pak hodím nějaké foto. odkaz jak vypadají je někde výše
tak super potom hod foto,tych 6diodiek je vyhodou,ked jedna skape,ostatne by mali svietit...
Tony píše:thunder píše:Tony píše:tak sem si pořídil ty LED diody do parkovaček. jsou extra výkonné. není to jen jedna diodka ale rovnou 6. trochu se mi zdá že jedna svítí trochu do zelena ale možná se mi to jen zdá. uvidím večer a pak hodím nějaké foto. odkaz jak vypadají je někde výše
tak super potom hod foto,tych 6diodiek je vyhodou,ked jedna skape,ostatne by mali svietit...
to ti nevím jestli bude svítit když jedna odejde. mě to připadalo jako propojené nějakým tištěným spojem nebo čím
Tony píše:@thunder
co myslíš proč jedna svítí do žlutozelena? je to ta pravá na fotce (tam to nejde vidět tu barvu ale jde vidět že svítí jinak). půjdu ji asi vyměnit. ta druhá je krásně jasně bílá!!!!
forrester píše:dnes pozeram a jedna led parkovacka nesvieti,vybral som ju a prasknuta,to moc teda nevydrzala :-P
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé