Anonym píše:...Ano kdo měl s prominutím Felicii pro toho to bude auto super,tím nikoho nechci urazit...
bob17 píše:Anonym píše:...Ano kdo měl s prominutím Felicii pro toho to bude auto super,tím nikoho nechci urazit...
Kdepak, vůbec si to neberu osobně
Anonym píše:bob17 píše:Anonym píše:...Ano kdo měl s prominutím Felicii pro toho to bude auto super,tím nikoho nechci urazit...
Děkuji,prostě chci jen poukázat na to,že to může klamat a tím si člověk neuvědomí ty nedostatky které tu jsou.Rád budu věřit že se k tomu KIA postaví čelem,ale přiznávám, že už jsem tak trochu nedůvěřivý, ale jsem za to rád, jelikož se mi to občas vyplatí.A občas se mi vyplatí že se nenechám jen tak odstrčit.
thunder píše:no mne trosku vadia tie frkajuce kamienky s posypu a potom este semtam nejaky ten buchot od zadnej napravy pri prejazde nerovnostou,ale vcelky velmi spokojny
Michal píše:Anonym píše:bob17 píše:Anonym píše:...Ano kdo měl s prominutím Felicii pro toho to bude auto super,tím nikoho nechci urazit...
Děkuji,prostě chci jen poukázat na to,že to může klamat a tím si člověk neuvědomí ty nedostatky které tu jsou.Rád budu věřit že se k tomu KIA postaví čelem,ale přiznávám, že už jsem tak trochu nedůvěřivý, ale jsem za to rád, jelikož se mi to občas vyplatí.A občas se mi vyplatí že se nenechám jen tak odstrčit.
Plně s tebou souhlasím, i já dnes zavzpomínal na svou Fábku v plné náloži, jenže už začala vyžadovat moc investic tak jsme se rozloučili. Nesmíme se nechat odbýt a tvrdě vyžadovat reklamace, je to sice dost těžký protože většina závad jako by zázračně zmizela když za volant sedne technik ale musíme být trpěliví. Nerad bych ale odrazoval potenciální zájemce nebo ještě v horším případě ty co si už svojiobjednali. To rozhodně ne protože auto to není špatný, jen má trošku mušek. Trošku víc.
Anonym píše:thunder píše:no mne trosku vadia tie frkajuce kamienky s posypu a potom este semtam nejaky ten buchot od zadnej napravy pri prejazde nerovnostou,ale vcelky velmi spokojny
Máš pravdu i tom ,že zadní náprava bouchá při přejetí nerovností.Občas jezdím s kolegovo Alfou a tá má doopravdy tvrdý podvozek ale určitě nebouchá tolik jak ta moje KIA.Pokud přijede Kužel, auta projedeme a porovnáme,možná to bude k něčemu užitečné.Více hlav více ví.
Anonym píše:thunder píše:no mne trosku vadia tie frkajuce kamienky s posypu a potom este semtam nejaky ten buchot od zadnej napravy pri prejazde nerovnostou,ale vcelky velmi spokojny
Máš pravdu i tom ,že zadní náprava bouchá při přejetí nerovností.Občas jezdím s kolegovo Alfou a tá má doopravdy tvrdý podvozek ale určitě nebouchá tolik jak ta moje KIA.Pokud přijede Kužel, auta projedeme a porovnáme,možná to bude k něčemu užitečné.Více hlav více ví.
Anonym píše:bob17 píše:Anonym píše:...Ano kdo měl s prominutím Felicii pro toho to bude auto super,tím nikoho nechci urazit...
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé